Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
280
Utgivningsdatum
2016-10-19
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
228 x 160 x 23 mm
Vikt
647 g
SAB
Qbab
ISBN
9789144094243
Kunskapsbaserad marknadsföring (inbunden)

Kunskapsbaserad marknadsföring

Inbunden Svenska, 2016-10-19
199 458 Du sparar 259 kr!
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
I denna bok ligger fokus på hur den förändrade informationsteknologin påverkar sättet och möjligheterna att bedriva marknadsföring.

Kunskapsbaserad marknadsföring handlar om att utnyttja ny digital teknologi och de möjligheter som digitaliseringen av vår vardag, av företagets verksamhet och av samhället i stort för med sig. Företag kan i dag i större grad fatta beslut som bygger på fakta och kunskap om sina kunder, snarare än bara på antaganden och intuition.
Den nya kunskapsbaserade marknadsföringen skapar förutsättningar att fördela resurser, prognostisera och tillfredsställa kundbehov med ökad precision. Men den är också förknippad med utmaningar: processen att omvandla data till kunskap är lång och komplex.

Författarna ger i boken en bakgrund till utvecklingen från traditionell till kunskapsbaserad marknadsföring och beskriver ett antal mekanismer som krävs för att man som företag framgångsrikt ska kunna arbeta med kunskapsbaserad marknadsföring.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kunskapsbaserad marknadsföring
  2. +
  3. Effektiv visuell kommunikation : om nyheter, reklam, information och profil

De som köpt den här boken har ofta också köpt Effektiv visuell kommunikation : om nyheter, re... av Bo Bergström (häftad).

Köp båda 2 för 598 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Kunskapsbaserad marknadsföring