Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
456
Utgivningsdatum
2015-01-01
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
230 x 210 x 20 mm
Vikt
1085 g
ISBN
9789144094496

Marknadsföring

Häftad, Svenska, 2015-01-01
543 kr
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Marknadsföring är ett område som har utvecklats och förändrats på ett genomgripande sätt under det senaste decenniet. Kräsna konsumenter översköljs dagligen med erbjudanden och budskap. Digitalisering, inter-nationalisering, avregleringar och ett stort intresse för hållbarhet har förändrat konkurrenssituationen och ökat marknadsföringens betydelse.

Den här boken ger fördjupningar i aktuella forskningsområden såsom hållbarhetsfrågor inom marknadsföring, platsmarknadsföring, employer branding, generationsmarknadsföring och det framväxande kommunikationslandskapet. En gedigen genomgång av etablerade teorier och modeller ger läsaren kunskap om den modell- och begreppsvärld som används inom marknadsföringens praktik, samtidigt som utmanande idéer och perspektiv lyfts fram.
Boken innehåller många exempel från företag som agerar i en internationell kontext och som har lyckats tack vare en genomtänkt tillämpning av marknadsföringstänkande och marknadsföringsmodeller. På grund av att marknadsföring tillämpas i allt fler branscher och sektorer har författaren hämtat ett flertal exempel från skolor och annan offentlig verksamhet samt från politiska partier. Inte bara framgångar speglas utan också motgångar och hur smart marknadsföring, ofta med ett hållbarhetsperspektiv, har

bidragit till att vända en negativ utveckling.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Marknadsföring
  2. +
  3. Mikroekonomi : teori och tillämpningar (bok + digital produkt)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mikroekonomi : teori och tillämpningar (bok + d... av Robert Lundmark (häftad).

Köp båda 2 för 1111 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Marknadsföring