Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
157
Utgivningsdatum
2014-08-15
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
240 x 196 x 22 mm
Vikt
834 g
SAB
Fe
ISBN
9789144094717
Magic! 9 Elevpaket (Bok + digital produkt) (häftad)

Magic! 9 Elevpaket (Bok + digital produkt)

(1 röst)
Häftad Svenska, 2014-08-15
314
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Magic! 9 för Lgr11 med nya möjligheter

Magic! hjälper eleverna att nå målen i engelska och ger dig de rätta verktygen för att motivera och individualisera. Hela klassen kan använda Magic! som erbjuder en tydlig röd tråd att följa, men också många möjligheter till individualisering genom den digitala delen och med texter och övningar på tre nivåer. Det digitala läromedlet, som ingår i varje elevpaket, är ett fantastiskt redskap både för de elever som vill och kan gå fram i snabbare takt och för de elever som behöver extra stöd och träning. Magic! är ett modernt läromedel för kunskapskraven i Lgr 11! 

Nya upplagan av Magic! 9 är en omfattande bearbetning av den tidigare. Elevpaketet består nu av fyra delar: Classbook, tryckt elevbok och ett digitalt läromedel samt de båda arbetshäftena Workbook och Word Trainer. Även det digitala läromedlet är reviderat och utökat, bland annat kopplas samtliga övningar till kunskapskraven och elevens övningsresultat sparas.

Classbook med digitalt läromedel 

Classbook är tematiskt indelad med en stor variation av texter i olika genrer, på tre nivåer. Ingången till temat är utdrag ur en Penguin Reader eller en ungdomsroman i originalversion. Textutdragen, som följs av ett längre höravsnitt, lockar till fördjupad läsning och flera av romanerna är filmatiserade. Naturligtvis är alla texter inspelade med autentiska röster. Förutom den utökade textbanken under rubriken Want Some More? finns i Magic! 9 även ytterligare texter samlade under rubriken Want Even More? 

Classbook har fått nya illustrationer och format. Avslutande Magic Pages innehåller handfasta verktyg för att eleven ska utvecklas som läsare, lyssnare, talare och skribent samt en tydlig grammatikdel.
Nytt övningsmaterial har tillkommit och alla övningar finns nu samlade i Workbook.

Det digitala läromedlet ingår i elevpaketet
Även det digitala läromedlet är reviderat och kan användas på dator, surfplatta och i mobil. Tydliga översiktssidor gör det lätt att navigera i materialet. Samtliga övningar kopplas till kunskapskraven och därigenom får eleverna en bra vägledning i vad de behöver arbeta vidare med. Då övningsresultaten sparas kan eleverna alltid se vilka övningar de gjort, vilket resultat de fick och vilka övningar som finns kvar att göra. Med dynamisk feedback får eleverna också reda på om en övning bör göras om, eller om de kan gå vidare till nästa.

Delar av det digitala läromedlet är även mobilanpassat, vilket gör det ännu mer lättillgängligt. Eleven kan i mobilen välja mellan att lyssna på boken eller att träna sina färdigheter genom övningar. Detta gör det också möjligt för eleven att påbörja sitt lärande i en enhet - exempelvis i datorn - för att sedan snabbt hitta tillbaka till där man var via en surfplatta eller mobiltelefon.

Förutom ett fylligt övningsmaterial som tränar bland annat ord och fraser, hörförståelse, stavning och grammatik, får eleverna tillgång till hela Classbook som e-bok. Här finns alla texter som eleven kan läsa och lyssna till med textföljning. Allt ljud är inspelat i studio av professionella skådespelare och ingen talsyntes används.

Övningarna tränar samma vokabulär och fraser som Classbook presenterar, men är inte identiska med övningarna i Workbook. Övningarna ger stöd och mängdträning såväl som utmaningar. Det digitala läromedelt ingår i elevpaketet och nås via en kod i Classbook. Här kan du läsa mer om hur du aktiverar ditt digitala läromedel: https://www.studentlitteratur.se/#aktiveraprodukt
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Magic! 9 Elevpaket (Bok + digital produkt)
  2. +
  3. Magic! 3 - Lärarmaterial (Bok + digital produkt)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Magic! 3 - Lärarmaterial (Bok + digital produkt) av Maria Robling, Peter Watcyn-Jones, Anni Westman (häftad).

Köp båda 2 för 1165 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Magic! 9 Elevpaket (Bok + digital produkt)