Om konsten att samtala : en bok för människor i kontaktyrken (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
296
Utgivningsdatum
2013-08-19
Upplaga
5
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
210 x 135 x 15 mm
Vikt
348 g
SAB
Doka,158.7,Doef,153.6
ISBN
9789144095080

Om konsten att samtala : en bok för människor i kontaktyrken

(6 röster)
Häftad, Svenska, 2013-08-19
309 kr
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Om konsten att samtala beskriver mer ett personligt förhållningssätt och några övergripande teorier än exakt vad samtalsledaren ska säga. Detta gör att boken kan vara till hjälp i olika typer av samtal nästan oavsett innehåll. Detta är den femte reviderade upplagan. Redan 1984 fick boken hedersomnämnande i samband med nomineringen av årets PA-bok med följande motivering:
Om konsten att samtala är en omväxlande bok med ett brett innehåll som ger såväl en överblick över teoretiska modeller som intressanta exempel på olika samtalssituationer. I denna okomplicerade form är samtalsmetodiken ett värdefullt instrument att lära känna sig själv och samtidigt hjälpa andra människor att förstå och kunna förändra sin egen situation.
Författaren riktar sig till dem som i sitt arbete vill få kunskaper och inspiration att genomföra samtal som leder till utveckling för individer utan att därför komma in på det djuppsykologiska området.
Boken har haft stor framgång med en sammanlagd upplaga om 100 000 exemplar, vilket till stor del beror på att författaren talar med ett enkelt och självklart språk om det som är allt annat än enkelt och självklart.
Om konsten att samtala används bl.a. på universitet, vårdhögskolor och utbildningar inom vårdande verksamheter och arbetsledarutbildningar. Kompetensutveckling inom bl.a. socialtjänsten är ett annat område där boken är uppskattad läsning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Om konsten att samtala : en bok för människor i kontaktyrken
  2. +
  3. Fri från stress med Mindfulness : medveten närvaro och acceptans

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fri från stress med Mindfulness : medveten närv... av Åsa Palmkron Ragnar, Katarina Lundblad (häftad).

Köp båda 2 för 493 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Om konsten att samtala : en bok för männi...