Psykoterapins förnyare : samtal om systemiskt förändringsarbete (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
225
Utgivningsdatum
2013-09-27
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Illustratör/Fotograf
Magnus Ringborg
Dimensioner
208 x 140 x 10 mm
Vikt
276 g
SAB
Vlbda,616.89156
ISBN
9789144096162
Psykoterapins förnyare : samtal om systemiskt förändringsarbete (häftad)

Psykoterapins förnyare : samtal om systemiskt förändringsarbete

(1 röst)
Häftad Svenska, 2013-09-27
358
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Psykoterapins förnyare ges numera ut av Studentlitteratur AB. Denna andra upplaga innehåller dock inga förändringar av innehållet jämfört med den första upplagan.
Tre är skandinaver - Tom Andersen, Jaakko Seikkula och Ben Furman. De övriga är Gianfranco Cecchin från Italien; Michael White från Australien; Peter Lang och Elspeth McAdam från England samt Harlene Anderson, Insoo Kim Berg och Scott Miller från USA. De har genom sina böcker och frekventa besök i Sverige och övriga Skandinavien i hög grad påverkat utvecklingen av det psykoterapeutiska och psykosociala arbetets teori och praktik här. Gemensamt för dem är bl a att de har en grund i ett familjesystemiskt tänkande, att de är upptagna av att skapa nya berättelser i samtalet, samt att de är salutogena, inriktade mot framtiden och människors möjligheter att hitta sina egna lösningar.
Erik Abrahamsson och Gustaf Berglund bjuder genom sina samtal med dessa inspiratörer in oss att på ett lättillgängligt sätt dela deras tankar kring ibland komplicerade frågeställningar. Det gör att boken lämpar sig såväl för läsare mindre bekanta med de systemiska tankarna om förändringarbete som för dem som är mer hemmastadda med dem.
Erik Abrahamsson och Gustaf Berglund är båda väl förankrade i den familjeterapeutiska traditionen och verksamma som psykoterapeuter. Tillsammans har de tidigare skrivit Skapande konversationer (1997). Psykoterapins förnyare är en kraftigt reviderad version av denna bok med ett flertal helt nya kapitel. Omslagsbild, illustrationer och förord av Magnus Ringborg
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Psykoterapins förnyare : samtal om systemiskt förändringsarbete
  2. +
  3. Psykoterapins grunder - En introduktion till teori och praktik

De som köpt den här boken har ofta också köpt Psykoterapins grunder - En introduktion till te... av Bruce Wampold (häftad).

Köp båda 2 för 671 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna