Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
180
Utgivningsdatum
2017-03-14
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Ortega, Francisco (form)
Dimensioner
245 x 168 x 10 mm
Vikt
455 g
SAB
Vca
ISBN
9789144096575
Extremernas fysiologi (häftad)

Extremernas fysiologi

Häftad Svenska, 2017-03-14
431
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Extremernas fysiologi sammanfattar extrema fysiologiska om ställningar som människokroppen har förmågan till. Med extrema omställningar menas sådana skeenden som man i normalfallet inte utsätter sig för men som ändå är naturligt och friskt, och något vår kropp kan anpassa sig till. Boken är indelad i fyra stora områden; fysiologisk översikt, temperatur, tryck och extrem träning. I den fysiologiska översikten beskrivs organsystemens fysiologi.Bokens övriga tre områden fördjupar kunskaperna om extrem fysiologi.

Bokens primära målgrupp är högskolestudenter som läser fysiologi eller relaterade ämnen på utbildningsprogram eller på fristående kurser där detta ämne, som även kallas omgivnings fysiologi, ingår. Extremernas fysiologi lämpar sig mycket väl även för den växande gruppen elitmotionärer som dras mot extrema aktiviteter såsom ultramaraton, bergsklättring etc. och som behöver god kännedom om hur yttre påfrestningar påverkar kroppen. Den tar också upp åtgärder som bör vidtas för att anpassning ska ske på bästa sätt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Extremernas fysiologi
  2. +
  3. Kroppen håller räkningen : hjärna, sinne och kropp vid läkning efter psykiskt trauma

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kroppen håller räkningen : hjärna, sinne och kr... av Bessel Van Der Kolk (häftad).

Köp båda 2 för 660 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna