Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
220
Utgivningsdatum
2015-01-30
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
225 x 155 x 10 mm
Vikt
386 g
ISBN
9789144096667
Talarens hantverk - Att göra framgångsrika presentationer (häftad)

Talarens hantverk - Att göra framgångsrika presentationer

(1 röst)
Häftad Svenska, 2015-01-30
278
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Varför lyssnar vi mer på vissa människor än andra? Vad är det de gör som fångar vår nyfikenhet och påverkar våra föreställningar och vår vilja att agera? I en tid när olika kanaler och skiftande arenor används för att kommunicera ett budskap ställs stora krav på det muntliga framförandet. Det ska vara skarpt formulerat, utnyttja digital teknik och bild på ett verkningsfullt sätt och vara proffsigt genomfört. Den här boken handlar om just detta - hur du gör effektiva och framgångsrika muntliga presentationer. Med tydliga förklaringar ger författaren råd, stöd och praktisk kunskap om hela arbetsprocessen, från planering och förberedelser till själva framförandet.

I den digitala versionen av boken, som du får tillgång till genom koden på omslagets insida, slussas du ut på internet till alla de exempel på tal och föreläsningar som författaren resonerar om och som bokens övningar är uppbyggda kring. Talarens hantverk vänder sig i första hand till studenter vid universitet och högskolor, både inom grundutbildning och forskarutbildning. Den fungerar också väl som handbok för dig som yrkesmässigt gör muntliga presentationer i olika sammanhang.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Talarens hantverk - Att göra framgångsrika presentationer
 2. +
 3. Konsten att tala : handbok i praktisk retorik

De som köpt den här boken har ofta också köpt Konsten att tala : handbok i praktisk retorik av Lennart Hellspong (inbunden).

Köp båda 2 för 610 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Inger Lindstedt

 • Textens hantverk : om retorik och skrivande

  Inger Lindstedt

  Att skriva är ett hantverk, men det är också att tänka med pennan. Att skriva är att bearbeta sina tankar och formulera dem i text så att de blir begripliga för andra. Den här boken ger dig verktyg att göra det på bästa sätt - och att lyckas. Text...

 • Forskningens hantverk

  Inger Lindstedt

  Vad är egentligen forskning? Vad gör en forskare och hur bedriver man forskning? I Forskningens hantverk beskriver och förklarar författaren hur man på ett effektivt och praktiskt sätt kan arbeta med sin egen forskningsuppgift, från allra första b...