Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
218
Utgivningsdatum
2014-01-17
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
294 x 208 x 13 mm
Vikt
554 g
SAB
Qbced
ISBN
9789144099804
Redovisning för intern styrning : övningsbok (häftad)

Redovisning för intern styrning : övningsbok

Häftad Svenska, 2014-01-17
266
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Denna bok innehåller övningar till läroboken Redovisning för intern styrning. Läroboken ger en bred översikt över olika sätt att ordna den interna redovisningen i industriföretag, handelsföretag, och tjänsteproducerande företag. Övningsboken ger läsaren djupare förståelse för ämnet och övar läsaren i olika modeller och tillämpningar. Övningsboken går igenom olika sätt att organisera internredovisningen, visar på olika redovisningsbehov, och ger utförliga och kompletterande förslag på lösningar på de olika uppgifterna. Boken utgår från att redovisningen är datorstödd och att externredovisningen hanteras i BAS-planen.

Boken är främst avsedd att användas för högskolestudier. Den riktar sig dessutom till yrkesverksamma ekonomer som önskar en översikt över olika modeller för datorbaserad internredovisning. Läsaren förutsätts ha grundläggande kunskaper inom extern redovisning och produktkalkylering.
Tredje upplagan
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Redovisning för intern styrning : övningsbok
  2. +
  3. Redovisning för intern styrning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Redovisning för intern styrning av Tomas Prenkert, Christina Öberg (häftad).

Köp båda 2 för 541 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »