Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
792
Utgivningsdatum
2016-01-26
Upplaga
4
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Blomgren, Lena (förf.) / Bodelsson, Mikael (förf.) / Brorson, Håkan (förf.) / Dabrosin Söderholm, Johan (förf.) / Dalén, Magnus (förf.) / Damber, Jan-Erik (förf.) / Edsander-Nord, Åsa (förf.) / Engstrand Lilja, Helene (förf.) / Eriksson, Lars I (förf.) / Flisberg, Per (förf.) / Frisell, Jan (förf.)
Dimensioner
250 x 180 x 40 mm
Vikt
1805 g
SAB
Vf
ISBN
9789144099842
Kirurgi - (bok + digital produkt) (kartonnage)

Kirurgi - (bok + digital produkt)

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2016-01-26

Slutsåld

Kirurgin har under de senaste åren genomgått en omfattande utveckling vilken möjliggjorts genom ny medicinsk-teknisk utrustning, nya operations metoder och medicinska framsteg inom kirurgin och närliggande special iteter. I denna fjärde upplaga av Kirurgi har författarna breddat basen för boken och strävat efter att den ska bygga på evidensbaserad kunskap och att den ska ge en ökad förståelse för patofysiologiska processer som är viktiga inom kirurgi. Den ger därmed en representativ bild av dagens kirurgiska kunskapsområde.

Liksom tidigare ingår basala kapitel som ger en nödvändig kunskapsplattform för kliniskt verksamma kirurger. Till detta kommer ett stort antal kapitel med klinisk inriktning inklusive handläggning av akuta fall inom barn-, neuro- och toraxkirurgi. Bokens primära mål är att motsvara kursplanen för kirurgi inom läkarprogrammen. Den täcker även innehållet i urologi och anestesiologi på denna nivå. Boken kan med fördel även användas inom sjuksköterskeutbildningen och som uppslagsverk på olika nivåer.

Boken är rikligt försedd med illustrationer i färg. Till boken finns en omfattande digital del med sammanfattningar och kunskapsfrågor samt instruktionsfilmer om basala kirurgiska tekniker. Den digitala delen aktiveras med hjälp av koden som finns på omslagets insida.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kirurgi - (bok + digital produkt). Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Värt pengarna
    Natalie, 8 mars 2016

    För en gång skull kan jag säga att pengar spenderade på kurslitteratur var väl spenderade. (Händer sällan). Onlinematerialet lyfter boken rejält!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna