Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2014-11-10
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
224 x 155 x 9 mm
Vikt
220 g
SAB
Bv,Doee
ISBN
9789144101293

Sociala medier och härskartekniker

Häftad, Svenska, 2014-11-10
196 kr
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
En snabb kommentar, en gest eller bara en lite för lång konstpaus kan fullständigt omdefiniera det sociala rummet. Mellan två personer skapas en maktasymmetri där den ena parten använder tekniker för att ställa sig ovanför, vid sidan om eller på avstånd från den andra. Det sker subtilt men ändå så uppenbart. Det handlar om härskartekniker.

Sociala medier är inget undantag. Även på Twitter, Facebook, Instagram och i exempelvis bloggosfären pågår liknande sociala spel. I den här boken möter du nätprofilerna Clara Lidström och Johanna Frändén, som båda har skapat sig en stark röst och position i de sociala medierna. Genom deras erfarenheter lär vi oss om strategier som har vuxit fram för att förhålla sig till de sociala spel som pågår på nätet. Bokens teoretiska utgångspunkt är de handlingsutrymmen och härskartekniker som de sociala medierna möjliggör. Författarna presenterar tio härskartekniker som i dag utövas på nätet - och tio motstrategier för att utveckla ett bättre förhållningssätt till såväl subtila som tydliga härskartekniker i

sociala medier.
Sociala medier & härskartekniker vänder sig till dig som vill förstå vår digitala samtid. Boken syftar till att medvetandegöra det komplexa i det till synes ytliga i vår vardag på nätet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sociala medier och härskartekniker
  2. +
  3. Digitalt entreprenörskap

De som köpt den här boken har ofta också köpt Digitalt entreprenörskap av Annakarin Nyberg (häftad).

Köp båda 2 för 466 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Sociala medier och härskartekniker