Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
480
Utgivningsdatum
2016-03-29
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
245 x 170 x 20 mm
Vikt
817 g
ISBN
9789144101439
Specialister på värdepappersmarknaden : kunskap för SwedSecs licensiering (häftad)

Specialister på värdepappersmarknaden : kunskap för SwedSecs licensiering

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2016-03-29
534
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Specialister på värdepappersmarknaden är en bok som ger kvalificerad kunskap om värdepappersmarknaden ur såväl finansekonomisk och juridisk som administrativ synvinkel. Den är särskilt framtagen för att passa dig som arbetar som specialist i finansbranschen, exempelvis som aktiemäklare, kapitalförvaltare, analytiker eller rådgivare inom corporate finance.

Boken ger insikter inom grundläggande finansiell ekonomi. Den behandlar flertalet förekommande värdepapper, deras viktigaste kännetecken, egenskaper och risker samt hur de hanteras och handlas på olika marknader. Kontoföring, clearing och avveckling behandlas utförligt. Andra centrala teman är portföljläran och dess praktiska implikationer. Den praktiska tillämpningen av de olika teorierna är central för framställningen. Boken ger vidare goda kunskaper om etik, lagar och regler för värdepappersmarknaden. Specialister på värdepappersmarknaden är särskilt anpassad för studier inför Swedsecs licensieringstest för specialister, vilket innebär att den uppfyller Swedsecs kunskapskrav för specialister, inklusive tillkommande kunskapskrav till och med ÅKU 2016.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Specialister på värdepappersmarknaden : kunskap för SwedSecs licensiering
  2. +
  3. Finansiell informationsgivning : kunskap för Swedsecs licensiering

De som köpt den här boken har ofta också köpt Finansiell informationsgivning : kunskap för Sw... av Gabriel Oxenstierna (häftad).

Köp båda 2 för 875 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Specialister på värdepappersmarknaden : kunskap för SwedSecs licensiering. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Svårläst
    LL, 11 april 2017

    Du behöver nog högre ekonomisk utbildning och ordlista för att förstå innehållet. Förklarar med nya ord som skulle behöva förklaras..

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Specialister på värdepappersmarknaden : k...