Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
254
Utgivningsdatum
2016-11-10
Upplaga
4
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
255 x 210 x 15 mm
Vikt
711 g
SAB
Uh
ISBN
9789144102856

Stadens tekniska system

Häftad,  Svenska, 2016-11-10
513
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den här boken handlar om de tekniska systemen i tätorterna med tanke på framtida uthållighet. Den tar upp historia, dagsläge och tendenser. Alla funktioner i samhället är beroende av att flöden av människor, material och meddelanden fungerar. Boken behandlar systemen för transporter, vatten, avlopp, energi, avfallshantering och telekommunikationer. Den tar också upp människans plats i systemen, hushållningsfrågor, fysisk planering och ekonomiska villkor. Den presenterar några visioner och avslutar med tio råd till besluts fattarna i dagens osäkra situation. Författaren har utgått från aktuell forskning och utveckling inom området.

Boken vänder sig till politiker, planerare och tekniker i kommunerna samt övriga beslutsfattare. För konsulter och entreprenörer som är intresserade av att få inblickar i angränsande teknikområden är boken en källa att inspire ras av. Den lämpar sig också väl för under visning och utbildning i branschorganisationer och på högskolor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Stadens tekniska system
  2. +
  3. Särskilda händelser : polischefens lösning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Särskilda händelser : polischefens lösning av Klas Friberg, Mats Paulsen (inbunden).

Köp båda 2 för 782 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Birgitta Johansson