Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
33
Utgivningsdatum
2015-03-25
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
298 x 210 x 3 mm
Vikt
155 g
ISBN
9789144102900
Grammar to Go 1 Elevpaket - Digitalt + Tryckt (häftad)

Grammar to Go 1 Elevpaket - Digitalt + Tryckt

Häftad Svenska, 2015-03-25
109
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Grammar to Go är en serie som på ett systematiskt och lekfullt sätt bjuder in till den grundläggande engelska grammatiken. Till varje elevbok medföljer ett digitalt läromedel med inspelat ljud och interaktiva övningar. Till serien finns även ett lärarpaket som ger undervisningsstöd med bland annat exempelfraser, tips, diagnoser och test. Här finns också förberedda genomgångar för projektor och tavla.

Grammar to Go är skriven på naturlig vardagsengelska. Eleven får arbeta med uppgifter som återspeglar liv och företeelser i den engelskspråkiga världen.

I elevboken presenteras grammatiska regler utifrån en text eller en dialog. På samma uppslag som texten finns både övningar och en Quick Guide som ger grammatikmomentet i koncentrat. Övningarna är självinstruerande med enkla och tydliga instruktioner på engelska och eleven skriver direkt i boken. Till varje grammatikmoment finns också en lättsam övning i par eller grupp där eleverna får träna muntligt det de övat skriftligt i kapitlet.

I det digitala läromedlet kan eleven dessutom:


  • se varje sida precis som i den tryckta boken


  • få texterna och Quick Guides upplästa med autentiska röster från olika delar av den engelsktalande världen.


  • arbeta med självrättande digitala övningar med tydliga mål


  • testa sig själv


  • ladda ner ordlistor och facitDet digitala läromedlet fungerar på såväl dator, surfplatta som mobiltelefon. Koden är giltig i ett år.

Grammar to Go 1 är avsedd för åk 4.

Lärarhandledningen innehåller metoddiskussion som följs av kapitelgenomgång med exempelfraser och tips. Här finns också kopieringsunderlag samt diagnos som också kan användas som test efter varje kapitel samt ett sluttest som omfattar alla häftets grammatikmoment. De förberedda genomgångarna för projektor och tavla är en tidsbesparande och inspirerande resurs.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Grammar to Go 1 Elevpaket - Digitalt + Tryckt
  2. +
  3. Read & React Interactive Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Engelska 5

De som köpt den här boken har ofta också köpt Read & React Interactive Elevpaket - Digitalt +... av Cecilia Augutis, Peter Byström, Michael Eyre, Ann-Mari Franklin, Anna Nordqvist (häftad).

Köp båda 2 för 372 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Grammar to Go 1 Elevpaket - Digitalt + Tr...