Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
376
Utgivningsdatum
2014-11-05
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
250 x 175 x 20 mm
Vikt
846 g
SAB
Fct
ISBN
9789144103457
Kontext Svenska som andraspråk 2 och 3 (häftad)

Kontext Svenska som andraspråk 2 och 3

(22 röster)
Häftad Svenska, 2014-11-05
600
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
För de elever som även ska läsa SVA 2 och SVA 3 finns en mycket uppskattad fortsättningsbok. Kontext Svenska som andraspråk 2 - 3 täcker ämnesplanens centrala innehåll och ger eleverna de kunskaper som behövs för att klara båda kurserna. Boken är uppbyggd efter samma tydliga mönster som övriga Kontext-böcker vilket gör det lätt för eleverna att snabbt förstå hur de ska arbeta med läromedlet. Kontext Svenska som andraspråk 2 - 3 är en allt-i-ett-bok som varvar text och övningar. Genom ett utförligt avsnitt om vetenskapligt skrivande förbereds eleverna inför högre studier.

Digitalt läromedel
I det digitala läromedlet finns samtliga texter och övningar inlästa på naturligt talspråk, så att eleven kan läsa och lyssna samtidigt. Här finns också självrättande övningar, motsvarande de som finns i elevpaketets övningshäfte, där eleven tränar grammatik, ordförståelse och meningsbyggnad. Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil och aktiveras med koden som finns i elevboken.

Elevbok
I Kontext Svenska som andraspråk är alla kapitel uppbyggda kring verkliga texter hämtade från tidningar och böcker. Varje kapitel har ett tema som ligger till grund för de kunskapsmoment och de övningar som återfinns i kapitlet. Stor omsorg har lagts vid att hitta texter som både passar andraspråkselever, är engagerande och stämmer in i respektive kapitel. I elevpaketet till Kontext Svenska som andraspråk 1 medföljer ett separat övningshäfte (som även kan köpas i 10-pack) för extra ord-, meningsbyggnads- och grammatikträning.
I elevpaketet till Kontext SVA 2 - 3 ingår det digitala läromedlet och den tryckta elevboken.
Det digitala läromedlet är giltigt i fyra år och kan ärvas mellan elever.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kontext Svenska som andraspråk 2 och 3
  2. +
  3. Akademiskt läsande och skrivande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Akademiskt läsande och skrivande av Vendela Blomström, Jeanna Wennerberg (häftad).

Köp båda 2 för 1064 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna