Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
509
Utgivningsdatum
2014-12-08
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Hulting, Johan (förf.) / Höjer, Jonas (förf.) / Höjer, Jonas (förf.) / Höjer, Jonas (förf.) / Ludwigs, Ulf (förf.) / Ludwigs, Ulf (förf.) / Ludwigs, Ulf (förf.)
Illustratör/Fotograf
Lena Lyons
Dimensioner
230 x 165 x 30 mm
Vikt
756 g
ISBN
9789144103488

Matell-Reichards Akutmedicin

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2014-12-08
583
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Det är nu tionde gången som denna bok, som kom ut första gången 1971, har reviderats och uppdaterats.
De fyra författarna har alla mångårig erfarenhet av akutmottagningsarbete och olika intresseområden inom akutmedicinen. Detta har resulterat i en balanserad framställning med fokus på praktiskt akut omhändertagande och en lärobok som utförligt behandlar vad man som jourhavande läkare behöver känna till på en medicinsk akutmottagning.
Ett stort antal akutmedicinska sjukdomstillstånd behandlas. Särskilda avsnitt tar upp åtgärder på akutrummet och går systematiskt igenom vanliga akuta söksymtom eller intagningsorsaker. Ett kapitel berör medicinska åtgärder och procedurer, t.ex. lumbalpunktion, syrgasbehandling och buktappning.
Matell-Reichards Akutmedicin är avsedd för läkarutbildningen och fungerar på många nivåer från medicinkursen till specialistutbildningen. Den kan också användas som referensverk på akutmottagningar och vårdcentraler. För andra specialiteter är boken ett värdefullt uppslagsverk.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Matell-Reichards Akutmedicin
  2. +
  3. Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför nästa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför ... av Anders Tegnell, Fanny Härgestam (inbunden).

Köp båda 2 för 682 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Matell-Reichards Akutmedicin. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra bok
    Maria Elisabeth Persson, 4 november 2016

    Arbetar själv på akuten. Kan slå upp ett kapitel så att man kan repetera eller lära sig mer. Är sjuksköterska. Lättläst bok.

Visa alla 1 recensioner