Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
123
Utgivningsdatum
2018-07-18
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Comét, Maria (red.)
Dimensioner
225 x 155 x 10 mm
Vikt
250 g
SAB
V,Qbab
ISBN
9789144103631
Att leda och utveckla sjukvård 1.0 (häftad)

Att leda och utveckla sjukvård 1.0

Häftad Svenska, 2018-07-18
325
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Att leda och utveckla sjukvård 1.0 tydliggör ledningsstrukturer inom sjukvården och sätter fokus på den nivå i ledningsstrukturen som författarna ser som viktigast, första linjens chefer. Den sporrar och utmanar dig som leder på denna nivå, där utmaningen och målet är att engagera medarbetarna så att ni tillsammans utvecklar processer som är effektiva för patienten. Genom detta skapas en betydligt bättre arbetsmiljö.

Boken är tänkt att tjäna som underlag för reflektion och som hävstång för både personlig utveckling och utveckling i rollen som chef och ledare. De många kommentarerna och citaten från såväl chefer som medarbetare bidrar till att inspirera till ett metodiskt och ihärdigt förbättringsarbete.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att leda och utveckla sjukvård 1.0
  2. +
  3. Kommunikation - Samtal och bemötande i vården

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kommunikation - Samtal och bemötande i vården av Bjöörn Fossum, Sven-Olof Andersson, Karin Bergkvist, Sofie Bäärnhielm, Björn Enqvist (häftad).

Köp båda 2 för 784 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Möten i vården

    Kjell Ivarsson, Ingela Mauritzon

    Under sin tid som chef har Kjell sett vikten av att mötena inom vården fungerar. Detta gäller lika mycket mötet med patienten som mötet mellan medarbetare och yrkesgrupper. Attityder och beteenden ska möta förväntningar och resultera i ett gott mö...