Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
227
Utgivningsdatum
2015-06-10
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
225 x 155 x 10 mm
Vikt
338 g
ISBN
9789144103778
Nya perspektiv på stress (häftad)

Nya perspektiv på stress

Häftad Svenska, 2015-06-10
314
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Många människor känner sig stressade och vi hör ofta talas om att stress kostar samhället och företagen stora pengar. Det tycks därför paradoxalt att stress inte är en officiell diagnos. Är stress en folksjukdom som drabbar även de mest välfungerande medarbetare, eller är det bara ett annat ord för jäkt och oordning? Har vi blivit griniga och krävande medarbetare som vill ha allt på både hemmafronten och arbetsfronten? Eller är det en faktisk psykisk och fysisk sjukdom som döljer sig bakom stress, en sjukdom som uppstår på grund av orimliga arbetsvillkor?

Nya perspektiv på stress ger nya fakta kring vad stress handlar om. Den förmedlar både den senaste kunskapen om fenomenet och innehåller lösningsinriktade bidrag från erfarna praktiker som arbetar med att avhjälpa stress.
Boken vänder sig till personal som kommer i kontakt med människor som uppvisar eller söker för stressrelaterade symtom, exempelvis psykologer, terapeuter, allmänläkare, sjuksköterskor och personalansvariga vid stressbelastade arbetsplatser. Språk och tilltal gör att boken med fördel också kan läsas av den  allmänt intresserade läsaren.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nya perspektiv på stress
  2. +
  3. Den diagnostiserade människan - Sjukdom utan gränser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den diagnostiserade människan - Sjukdom utan gr... av Svend Brinkmann (häftad).

Köp båda 2 för 720 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Nya perspektiv på stress