Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
233
Utgivningsdatum
2015-06-23
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
223 x 155 x 12 mm
Vikt
348 g
SAB
Vnac
ISBN
9789144104270
Introduktion till medicinsk statistik (häftad)

Introduktion till medicinsk statistik

(1 röst)
Häftad Svenska, 2015-06-23
370
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Den här boken ger grundläggande kunskaper inom medicinsk statistik, kunskaper som är väsentliga för såväl den egna forskningen som kritisk granskning av andras resultat.

Tanken med boken är inte att göra läsaren till statistiker utan att läsaren ska få en bättre förståelse för de grundläggande principerna inom statistiken och på så sätt framför allt bättre kunna tillgodogöra sig vetenskaplig litteratur.

Denna andra upplaga har bland annat utökats med avsnitt om Bayesiansk statistik, logistisk regression och en introduktion till den statistiska programvaran R.

Antalet formler är med avsikt begränsat. Till varje kapitel ges övningsuppgifter för att befästa viktiga begrepp och metoder.

Boken lämpar sig för grundkurser i medicinsk statistik inom läkarutbildningen, apotekarprogrammet, sjukgymnastut-bildningen och liknande utbildningar och den täcker många olika områden inom statistiken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Introduktion till medicinsk statistik
  2. +
  3. Epidemiologi för hälsovetare : en introduktion

De som köpt den här boken har ofta också köpt Epidemiologi för hälsovetare : en introduktion av Ingemar Andersson (häftad).

Köp båda 2 för 659 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Stora boken om styrketräning

    Marie Kjellnäs, Per Wikman

    Stora boken om styrketräning är en praktisk handbok i konsten att stärka musklerna och forma kroppen. Här presenteras 78 kompletta träningsprogram som leder till ökad muskelmassa, funktionell styrka, viktnedgång, grundträning för specifika idrotte...

Bloggat om Introduktion till medicinsk statistik