Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
184
Utgivningsdatum
2016-01-15
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
225 x 160 x 10 mm
Vikt
251 g
SAB
Qbfbc
ISBN
9789144104546
Kollektivt lärande - i arbetslivet (häftad)

Kollektivt lärande - i arbetslivet

Häftad Svenska, 2016-01-15
279
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Den här boken handlar om kollektivt lärande. Den är baserad på aktuell organisationspedagogisk forskning om vuxna människors lärande i arbetsliv och organisationer. Det övergripande syftet med boken är att bidra till ökad förståelse av kollektiva lärprocesser och därigenom också stimulera till praktiskt utvecklingsarbete för att främja kollektivt lärande.
Varje kapitel behandlar något tema av betydelse för kollektivt lärande. Exempelvis diskuteras utvecklingen av kollektiv kompetens och kollek tiva identiteter, men även olika slags förändringsprocesser belyses, liksom hur ledarskapet påverkar det kollektiva lärandet.
Kollektivt lärande är avsedd för universitets- och högskoleutbildningar med inriktning mot arbetsliv, lärande, samt personal- och organisations utveckling. Den vänder sig också till chefer på olika nivåer och i olika verksamheter, och kan med fördel användas för praktiskt utvecklingsarbete i organisationer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kollektivt lärande - i arbetslivet
  2. +
  3. Att leda skolor med stöd i forskning : exempel, analyser och utmaningar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att leda skolor med stöd i forskning : exempel,... av Niclas Rönnström, Olof Johansson, Björn Ahlström, Elisabet Edqvist, Inger Eriksson (inbunden).

Köp båda 2 för 766 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Kollektivt lärande - i arbetslivet