Entreprenöriellt lärande i skolan (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2014-10-24
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
223 x 155 x 8 mm
Vikt
218 g
SAB
Eaby
ISBN
9789144104836
Entreprenöriellt lärande i skolan (häftad)

Entreprenöriellt lärande i skolan

Häftad Svenska, 2014-10-24
258
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Begreppen entreprenörskap och företagsamhet har blivit alltmer centrala inom skola och utbildning. Hur ska vi förstå och närma oss entreprenörskap på skolans arena? Hur ska vi som verksamma i skola och utbildning förhålla oss till det ökade intresset? Med kritisk samhällsblick och med praktiknära fokus visar författarna i denna bok hur exempelvis estetiskt och kreativt lärande förhåller sig till entreprenöriellt lärande. I boken presenteras några ansatser och utgångspunkter för att förstå och arbeta med detta perspektiv. Genom att författarna förmedlar röster av såväl elever, lärare, skolledare som forskare blir detta konkret. Med boken som utgångspunkt får du inspiration till och användbar kunskap för att anta de utmaningar som entreprenöriellt lärande innebär för skola och utbildning på 2010-talet.

Boken kan med fördel användas i utbildning av förskollärare och lärare i grundskola och gymnasium. Den är också angelägen för skolpolitiker, skolledare, pedagoger inom alla skolans områden och vårdnadshavare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Entreprenöriellt lärande i skolan
  2. +
  3. En skola som utmanar : när skolan blir meningsfull ur elevens perspektiv

De som köpt den här boken har ofta också köpt En skola som utmanar : när skolan blir meningsf... av Per Dahlbeck, Pär Widén (häftad).

Köp båda 2 för 555 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Entreprenöriellt lärande i skolan