Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
203
Utgivningsdatum
2016-01-01
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
229 x 160 x 14 mm
Vikt
330 g
ISBN
9789144104942
Coachande ledarskap - för samarbete, effektivitet och hälsa (häftad)

Coachande ledarskap - för samarbete, effektivitet och hälsa

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2016-01-01
327
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Coachande ledarskap erbjuder konkreta verktyg och metoder som hjälper ledare att hantera vardagens utmaningar. Utmaningar som är knutna till det moderna arbetslivet där allt färre personer utför en ökande mängd arbetsuppgifter, ofta med stress och ohälsa som följd. Detta ställer krav på ett gott ledarskap som får med arbetarna att må bra och växa i ansvar och förmåga. 
Det coachande ledarskapet tar sin utgångspunkt i positiv psykologi och bygger på den allra senaste forskningen om kommunikation, organisation och ledarskap. Boken är uppdelad i tre delar. Den första delen, om att utveckla dig själv, presenterar metoder för stresshantering, känsloreglering och medvetenhet. Sådana metoder tillåter ledaren att prestera på en hög nivå trots hård belastning. I den andra delen, om att utveckla medarbetare, får du lära dig om positiva kommunikationsmönster och hur du ger utvecklande feedback, samt skapar medverkan i problemlösning. Den tredje och sista delen handlar om att utveckla gruppen. Här får du en genomgång av gruppdynamik, effektiva möten, samt vikten av att ha goda vanor.
Boken vänder sig till ledare på olika nivåer inom både offentlig och privat verksamhet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Coachande ledarskap - för samarbete, effektivitet och hälsa
  2. +
  3. Coachande ledarskap i praktiken : propellermodellen TM

De som köpt den här boken har ofta också köpt Coachande ledarskap i praktiken : propellermode... av Christina Lagnelius (häftad).

Köp båda 2 för 568 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Coachande ledarskap - för samarbete, effektivitet och hälsa. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Klart läsvärd
    smurfen , 7 september 2016

    Lättläst och begriplig bok som tar upp intressanta ämnen. Bra uppdelad i kapitel och lätt att hitta i registret. Den ingick som obligatorisk litteratur i mitt program men är en bok jag kommer spara.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Coachande ledarskap - för samarbete, effe...