Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
619
Utgivningsdatum
2015-08-12
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
245 x 170 x 30 mm
Vikt
1319 g
ISBN
9789144105277
Marknadsföring - Vetenskap och praktik (häftad)

Marknadsföring - Vetenskap och praktik

Häftad Svenska, 2015-08-12
555
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Marknadsföring har alltid spelat en stor roll i samhället. Men spelplanen har förändrats och i dag har marknadsföring fått en delvis ny innebörd. Det har tillkommit nya dimensioner, såsom ekologisk och social hållbarhet, som företag måste förhålla sig till. Den här boken innehåller inte bara grund stenarna i ämnet, utan även nya teorier och handfasta verktyg. Resonemangen förklaras och fördjupas genomgående med exempel och praktikfall.

Boken genomsyras av kritisk analys. Författarna poängterar att marknadsföring framför allt handlar om att fördjupa förståelsen för kunder, användare och annat som påverkar marknaden. Vilket problem har kunden egentligen, det vill säga vilken nytta borde företaget skapa? Hur ser konkurrenternas lösningar ut? Vilka faktorer påverkar kundens preferenser och köpkraft?

Genom att svara på sådana frågor kan man framgångsrikt välja väg för hur produktkonceptet bör designas och hur företaget ska kommunicera och interagera med sin omvärld.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Marknadsföring - Vetenskap och praktik
  2. +
  3. Ekonomistyrning för konkurrenskraft

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ekonomistyrning för konkurrenskraft av Fredrik Nilsson, Nils-Göran Olve, Anders Parment (häftad).

Köp båda 2 för 929 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Marknadsföring - Vetenskap och praktik