Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
139
Utgivningsdatum
2015-01-26
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
220 x 155 x 10 mm
Vikt
268 g
SAB
Emia.01
ISBN
9789144105338
Förskollärarkompetens i förändring (häftad)

Förskollärarkompetens i förändring

Häftad,  Svenska, 2015-01-26
338
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Idag vet vi vad förskollärare förväntas göra i förskolan och vilka aktiviteter som pågår där. Däremot är kunskapen om hur och varför förskollärare gör vad de gör begränsad. Ändå finns det en bred enighet bland praktiker, politiska beslutsfattare och forskare om att förskolans kvalitet och barnens lärande är beroende av välutbildad, erfaren och kompetent personal.

Att vara förskollärare innebär att man ständigt är beredd att tillägna sig de specifika kunskaper och färdigheter som behövs vid en viss tid och i ett visst sammanhang. Genom författarnas tydliga resonemang och tankeväckande exempel ger boken fördjupad kunskap och förståelse av hur förskollärares kompetens kommer till uttryck i förskolans praktik, men också vad en genomgripande kompetensutveckling bör ta avstamp i. Förskollärarkompetens i förändring vänder sig främst till förskollärarstudenter, verksamma förskollärare och förskolechefer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Förskollärarkompetens i förändring
  2. +
  3. Förskolans didaktik och dockan som redskap : kommunikation och skapande i förskolan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Förskolans didaktik och dockan som redskap : ko... av Mirella Forsberg Ahlcrona (häftad).

Köp båda 2 för 721 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna