Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
237
Utgivningsdatum
2016-11-29
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
222 x 156 x 14 mm
Vikt
489 g
SAB
Pucbb
ISBN
9789144105567
Webbutveckling med PHP och MySQL (häftad)

Webbutveckling med PHP och MySQL

(7 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2016-11-29
414
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
PHP är ett av de ledande programmeringsspråken för webbutveckling. Det är ett flexibelt och enkelt språk som används för att skapa dyna miska webbplatser. Denna bok ger en lättillgänglig introduktion till PHP och databashantering. Läsaren får den kunskap som krävs för att snabbt utveckla egna webbapplikationer.

Boken förutsätter inga tidigare erfarenheter av webbprogrammering. Läsaren leds framåt genom ett rikt utbud av övningar som ger möjlighet att tillämpa innehållet.
Denna andra utgåva av boken har reviderats och uppdaterats grundligt. Bland nyheterna finns PHP 7, databashantering med PHP Data Objects (PDO), fler helhetsexempel samt kodexempel i färg.

Webbutveckling med PHP och MySQL är avsedd för universitets- och gym nasiestudier i webbprogrammering, men är även en handbok för yrkes verksamma webbutvecklare och programmerare.

"En intresseväckande bok som pedagogiskt handleder läsaren från de absoluta grunderna till mer omfattande hantering av PHP och MySQL."

- Ida Rosén, student i informatik vid Högskolan Kristianstad

"Boken utgör ett välkommet bidrag i att göra programmering begriplig och tillgänglig."

- Robert Ramberg, professor i data- och systemvetenskap vid Stockholms universitet
"En lättanvänd bok för nybörjare som vill lära sig att programmera i PHP som även har ett djup för den som vill utveckla sig ytterligare."

- Marcus Fogelberg, lärare i programmering vid NTI-gymnasiet Malmö
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Webbutveckling med PHP och MySQL
 2. +
 3. Introduktion till HTML och CSS

De som köpt den här boken har ofta också köpt Introduktion till HTML och CSS av Montathar Faraon, Lars Holmberg (häftad).

Köp båda 2 för 894 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Webbutveckling med PHP och MySQL. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Beskrivniing
  Villy Böhnke, 29 december 2020

  Boken är lättläst och bra med kodexempel, jag tänkte att skulle använda den som studiematerial och som selvstudiekurs här i vinter.

 2. Fantastiskt lättläst bok
  Gunnar Ivarsson, Kinna, 16 februari 2018

  Författaren har förmågan att förmedla kunskap på ett naturligt sätt, utan att slänga sig med en massa onödiga förkortningar och fackuttryck.

  // SM6BGP

 3. Perfekt för nybörjaren
  Robert, 24 maj 2017

  En perfekt bok för den som vill börja med PHP och MySQL. Boken har konkreta exempel där man bygger enklare applikationer från grunden.
  Om du som jag lär dig PHP från online tutorials så kommer boken visa sig vara ett jättebra komplement.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Montathar Faraon

 • Introduktion till HTML och CSS

  Montathar Faraon, Lars Holmberg

  Introduktion till HTML och CSS är avsedd att snabbt ge den kunskap som krävs för att utveckla webbsidor. Boken har mängder med exempel och övningar varvat med utförliga teoretiska delar. Den kan användas både för studier i ämnet eller som kurslitt...