Byggledning  : produktion - övningsbok (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
207
Utgivningsdatum
2017-11-15
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Persson, Urban (förf.)
Dimensioner
223 x 154 x 12 mm
Vikt
373 g
SAB
Ppba
ISBN
9789144105697
Byggledning  : produktion - övningsbok (häftad)

Byggledning : produktion - övningsbok

Häftad Svenska, 2017-11-15
127
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Produktion av bygg- och anläggningsprojekt är ofta tekniskt komplext. Det krävs därför att många personer med specialistkompetens samverkar. Alla medverkande i produktionsprocessen behöver vissa grundläggande kunskaper för att uppställda tekniska, ekonomiska och tidsmässiga mål ska kunna nås, samtidigt som de krav som ställs på kvalitet, miljö och arbetsmiljö uppfylls. Den här boken ger dig denna grundläggande kunskap och vägledning - men jobbet görs där ute, i verkligheten!

Byggledning - produktion är andra boken i ett samlat paket med läroböcker och övningsböcker i ämnet byggledning. Tillsammans med Byggledning - projektering och Byggledning - förvaltning täcker den in de kunskaper och färdigheter som behövs för att kunna leda byggprocessen på ett effektivt sätt mot beställarens mål. Böckerna riktar sig till dig som ska verka i bygg- och fastighetssektorn och till dig som redan är verksam i byggprocessen och behöver fräscha upp dina kunskaper.

Övningsböckerna innehåller dels faktamässiga uppgifter som besvaras med hjälp av respektive lärobok, dels utvecklande uppgifter där lösningen får sökas i vidare kontexter samt tillämpade uppgifter som baseras på konkreta byggprojekt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Byggledning  : produktion - övningsbok
  2. +
  3. Beställarens nycklar till framgång. Utg 2

De som köpt den här boken har ofta också köpt Beställarens nycklar till framgång. Utg 2 av Bengt Hansson, Sofia Pemsel (häftad).

Köp båda 2 för 986 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »