Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
606
Utgivningsdatum
2015-06-10
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
230 x 200 x 20 mm
Vikt
1314 g
ISBN
9789144105727
Byggledning - Projektering (häftad)

Byggledning - Projektering

(2 röster)
Häftad Svenska, 2015-06-10
492
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Byggprojekt är ofta komplicerade, med många viljor inblandade och dessutom lagar, förordningar och branschpraxis att ta hänsyn till. Hur ska man kunna uppfylla ekonomiska och tidsmässiga mål och samtidigt mål för kvalitet, miljö och arbetsmiljö? Den här boken ger dig kunskap och vägledning - men jobbet görs där ute, i verkligheten.

Byggledning - projektering är första boken i en serie läroböcker och övningsböcker i ämnet byggledning. Tillsammans med Byggledning - produktion och Byggledning - förvaltning täcker den in de kunskaper och färdigheter som behövs för att kunna leda byggprocessen på ett effektivt sätt mot beställarens mål. Böckerna riktar sig till dig som ska verka i bygg- och fastighetssektorn och till dig som redan är verksam i byggprocessen och behöver fräscha upp dina kunskaper.

Övningsböckerna innehåller dels faktamässiga uppgifter som besvaras med hjälp av respektive lärobok, dels utvecklande uppgifter där lösningen får sökas i vidare kontexter samt tillämpade uppgifter som baseras på konkreta byggprojekt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Byggledning - Projektering
  2. +
  3. Byggledning - Produktion

De som köpt den här boken har ofta också köpt Byggledning - Produktion av Bengt Hansson, Stefan Olander, Anne Landin, Radhlinah Aulin, Mats Persson (häftad).

Köp båda 2 för 944 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Byggledning - Projektering