Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
608
Utgivningsdatum
2017-04-28
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Persson, Urban (förf.)
Dimensioner
225 x 200 x 29 mm
Vikt
1365 g
ISBN
9789144105734
Byggledning - Produktion (häftad)

Byggledning - Produktion

(1 röst)
Häftad Svenska, 2017-04-28
447
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Produktion av bygg- och anläggningsprojekt är ofta tekniskt komplext. Det krävs därför att många personer med specialistkompetens samverkar. Alla medverkande i produktionsprocessen behöver vissa grundläggande kunskaper för att uppställda tekniska, ekonomiska och tidsmässiga mål ska kunna nås, samtidigt som de krav som ställs på kvalitet, miljö och arbetsmiljö uppfylls. Den här boken ger dig denna grundläggande kunskap och vägledning - men jobbet görs där ute, i verkligheten!

Byggledning - produktion är andra boken i ett samlat paket med läroböcker och övningsböcker i ämnet byggledning. Tillsammans med Byggledning - projektering och Byggledning - förvaltning täcker den in de kunskaper och färdigheter som behövs för att kunna leda byggprocessen på ett effektivt sätt mot beställarens mål. Böckerna riktar sig till dig som ska verka i bygg- och fastighetssektorn och till dig som redan är verksam i byggprocessen och behöver fräscha upp dina kunskaper.

Övningsböckerna innehåller dels faktamässiga uppgifter som besvaras med hjälp av respektive lärobok, dels utvecklande uppgifter där lösningen får sökas i vidare kontexter samt tillämpade uppgifter som baseras på konkreta byggprojekt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Byggledning - Produktion
  2. +
  3. Byggledning - Projektering

De som köpt den här boken har ofta också köpt Byggledning - Projektering av Bengt Hansson, Stefan Olander, Anne Landin, Radhlinah Aulin, Urban Persson (häftad).

Köp båda 2 för 950 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »