Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Engelska
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2015-11-17
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
240 x 195 x 20 mm
Vikt
660 g
SAB
Fe.062
ISBN
9789144105963

Connect 1 Elevpaket (Bok + digital produkt) - Nybörjare, vuxna och unga vuxna

(18 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Engelska, 2015-11-17
592
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ge dina elever de rätta verktygen för att snabbt ta sig in i den engelsktalande gemenskapen! Connect är ett nybörjarmaterial för unga vuxna och vuxna med små eller inga förkunskaper som visar vägen till kommunikativ kompetens och vidare studier. Peter Watcyn-Jones och Annika Mattsons läromedel är en oslagbar kombination av tryckt bok och ett digitalt läromedel som ger eleven varje möjlighet att lyckas. Elevpaketet innehåller dessutom Workbook, ett förbrukningshäfte med övningar. Facit till Workbook finns i det digitala läromedlet. Med Connect 1 och Connect 2 får eleverna kunskaper motsvarande grundskolans steg 1-4 och ges förutsättningar att gå vidare till gymnasienivå.

Connect 1 innehåller ett stort antal digitala övningar, möjlighet för eleverna att skriva in glosor i på sina egna språk, och dessutom planeringssidor till stöd för dem som studerar.

Digitalt läromedel
Texterna inlästa med autentiskt engelskt tal
Interaktiva uppgifter för uttals- och ordträning, inlästa med autentiskt tal
Ljudet till hörövningarna

I våra digitala läromedel kan du alltid söka i innehållet. Du kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten som sparas automatiskt och som enkelt kan samlas ihop och skrivas ut. Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil. Connect 1 finns även som digital klasslicens och digital elevlicens.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Connect 1 Elevpaket (Bok + digital produkt) - Nybörjare, vuxna och unga vuxna
 2. +
 3. Powerless

De som köpt den här boken har ofta också köpt Powerless av Lauren Roberts (häftad).

Köp båda 2 för 713 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Connect 1 Elevpaket (Bok + digital produkt) - Nybörjare, vuxna och unga vuxna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Grym
  Sako Afram, 22 mars 2017

  Mycket bra material och snabbt leverans boken är har en tydligt metod för nybörjare på grundengelska jag star rekommendera för dig

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna