Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
174
Utgivningsdatum
2016-11-02
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
225 x 155 x 10 mm
Vikt
317 g
SAB
Epa.04
ISBN
9789144106038
Studenthandledning - under verksamhetsförlagd utbildning (häftad)

Studenthandledning - under verksamhetsförlagd utbildning

(1 röst)
Häftad Svenska, 2016-11-02
329
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Denna bok är en blandning av lärobok och handbok. Här beskrivs bland annat VFU-handledarens och studentens roll, uppgift och ansvar. Den innehåller verktyg och modeller för hur VFU-handledare kan hjälpa studenten att reflektera över sitt arbete, att koppla det praktiska arbetet till olika teorier och hur studenten kan begreppsliggöra sitt arbete. Här kan VFU-handledare lätt slå upp och läsa om det som för stunden är aktuellt.

Boken handlar också om hur VFU-handledare kan hjälpa studenten att utveckla sin självständighet i arbetet med målgruppen under sin VFU-kurs. Syftet är att den ska användas av VFU-handledaren som i sitt kliniska arbete handleder en eller flera studenter under deras grundutbildning.

Boken skiljer sig från annan litteratur om VFU-handledning då den kan användas av VFU-handledare som handleder studenter från olika yrkesutbildningar främst socionomutbildningen, psykologutbildningen, lärarutbildningar, läkarutbildningen samt vård- och omsorgsutbildningar. Den kan också användas på utbildningar och kurser som ges för VFU-handledare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Studenthandledning - under verksamhetsförlagd utbildning
  2. +
  3. Handledning inom behandlande yrken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handledning inom behandlande yrken av Peter Hawkins, Robin Shohet (häftad).

Köp båda 2 för 723 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Studenthandledning - under verksamhetsför...