Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2015-07-29
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
224 x 155 x 14 mm
Vikt
349 g
SAB
Qbab,Vpb
ISBN
9789144106120
Ledarskap inom vård och omsorg (häftad)

Ledarskap inom vård och omsorg

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2015-07-29
379
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Modern ledarkompetens inom vård och omsorg är lika viktig som den professionella kompetensen. Det här är en bok om ut vecklande ledarskap inom vård och omsorg. Den bygger på författarnas praktiska erfarenheter under mer än fyra decennier och riktar sig till alla kategorier chefer och ledare i branschen. Boken berör alltså inte bara chefskollektivet, utan också ledare som inte har någon formell chefsposition men som utövar arbetsledning i någon form.
Ledarskap inom vård och omsorg vänder sig till studenter vid sjuksköterske- och socionomutbildningar men också till personer som studerar vid ledarskapsutbildningar på grundläggande- och avancerad nivå. Den är även tänkt att kunna användas av redan verksamma chefer, ledare och/eller sjuksköterskor i det dagliga arbetet och kan med fördel vara utgångspunkt för diskussioner vid enheternas avdelningsmöten eller inom fokusgrupper.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ledarskap inom vård och omsorg
  2. +
  3. Nyckeln till din hälsa : självläkning med kinesisk medicin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nyckeln till din hälsa : självläkning med kines... av Diamantis Koukouvinos (inbunden).

Köp båda 2 för 518 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ledarskap inom vård och omsorg. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ger läsaren grundläggande kunskaper om ledarskap
    Nelum Berglund, 18 juli 2016

    Jag blev luras av titeln "Ledarskap inom vård och omsorg" eftersom innehållet i boken är inte specifikt riktad för vård och omsorgssektorn utan kan användas av vilken organisation som helst rent generellt. Annars går författarna genom de grundläggande teorierna i ledarskap och organisationsstyrning. Tar även upp hur du som ledare identifierar olika personligheter i grupper för att kunna anpassa ditt ledarskap vid olika situationer. Däremot saknas det en mer utförlig beskrivning av hur ett soc... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna