Arc-en-ciel 7 Digitalt klasspaket (Digital produkt) - Franska för åk 6-9
Fler böcker inom
Format
Övrigt
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2010-11-22
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
ISBN
9789144106793

Arc-en-ciel 7 Digitalt klasspaket (Digital produkt) - Franska för åk 6-9

Övrigt,  Svenska, 2010-11-22
4020
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Arc-en-ciel 7 innehåller bl.a. en unik uttalsmetod, många bild- och ljudövningar och en fördjupning i enkla romaner som väcker läslust.

Det här digitala elevpaketet innehåller samma komponenter som Arc-en-ciel 7 - Elevpaket fast i heldigital form.

Det här digitala elevpaketet innehåller samma komponenter som Arc-en-ciel 7 - Elevpaket fast i heldigital form. Arc-en-ciel 7 - Digitalt klasspaket säljs som klasslicens (upp till 30 användare) och är giltig ett år från aktiveringsdatum.

Arc-en-ciel 7 är avsedd för nybörjare eller för dem som mjukstartade i årskurs 6.

LGR 11
Serien Arc-en-ciel följer den nya läroplanen Lgr 11, bl.a. genom att ta upp vardagliga situationer och sociala relationer i olika sammanhang, genom att dialoger och händelser äger rum i vitt skilda sammanhang och genom att eleven systematiskt får skriva "olika slags texter". Läromedlets texter skiftar mellan dialoger, faktarutor, reportage, ordspråk och artiklar. Kapitelmålen är tydliga.

Lärobok i digital form
Boken i digital form kan användas både på dator och iPad. Nio kapiteltexter med mycket dialoger varvas med två extensiva reportagetexter och ett utdrag ur en lättlästa romanen Je te sauverai !. I varje kapitel finns korta realiatexter på svenska.

Som namnet antyder har varje kapitel en färg (t.ex. bleu), som i sin tur är kopplad till en stavelse (t.ex. eu) och ett uttal, vilka övas särskilt. Det färgglada och rikt illustrerade avsnittet À savoir samlar kapitlets viktigaste fraser, tematiska ordlistor och grammatik.

Den spännande Voyage organisé-övningen går ut på att varje elev stegvis berättar om en resa. De fyra färdigheterna tränas i övningar som testats av flera elevgrupper.

ÖVNINGSHÄFTE
Övningshäfte är en övningsdel med kapitlets centrala delar. Här finns också utförligare grammatik med extraövningar som vässar elevernas kompetens.

...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Fler böcker av författarna