Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
270
Utgivningsdatum
2017-03-27
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
225 x 155 x 15 mm
Vikt
394 g
SAB
Vnd
ISBN
9789144107776
Praktisk sexualmedicin (häftad)

Praktisk sexualmedicin

(1 röst)
Häftad, Svenska, 2017-03-27
497
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Sexualrelaterade problem kan både orsakas av och bidra till såväl kroppslig som psykisk ohälsa. Många läkemedel och andra behandlingar kan också påverka sexuallivet negativt. Om patienten och läkaren känner sig trygg med att ta upp dessa frågor kan både oro och medicinska konsekvenser minska. Förutsättningarna för en mer fullständig konsultation ökar med träning i anamnestagning, ökad vokabulär för sådant som riskerar att bli outsagt samt med kunskaper om vilka problem och behandlingsmöjligheter som finns.

I Praktisk sexualmedicin redogörs för vanliga sexuella dysfunktioner samt verktyg för en bra sexualanamnes och bedömning. Här beskrivs också hur många andra vanliga sjukdomar och behandlingar påverkar lust och sexualfunktioner samt hur de kan hanteras. Praktisk sexualmedicin riktar sig till läkare med mottagningsverksamhet som vill ha en helhetssyn på sina patienter. Boken är även ett praktiskt redskap för den som är intresserad och vill handlägga mer på egen mottagning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Praktisk sexualmedicin
  2. +
  3. Andrologi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Andrologi av Stefan Arver, Jan-Erik Damber, Aleksander Giwercman (häftad).

Köp båda 2 för 1028 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »