Format
Kartonnage
Språk
Engelska
Antal sidor
380
Utgivningsdatum
2015-08-24
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
245 x 175 x 20 mm
Vikt
955 g
SAB
Fe.062
ISBN
9789144107806
Solid Gold 2 - Elevpaket (Bok + digital produkt) (kartonnage)

Solid Gold 2 - Elevpaket (Bok + digital produkt)

(3 röster)
Kartonnage, Engelska, 2015-08-24
436
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Julklapp? Beställ boken senast tisdag 19 december kl. 22:00 med "Snabb frakt" för leverans innan julafton - Läs mer
Solid Gold 2, för kursen Engelska 6, är ett helt nytt och utmanande läromedel för elever på studieförberedande program och för studerande inom vuxenutbildningen eller motsvarande. Boken innehåller texter i en mängd olika genrer, en omfattande övningsdel till texterna, en praktisk resursdel i Resource Section, språktränings avsnitten Expand Your Vocabulary och Use of English, samt ordlistor. Texterna är indelade i nio teman, och de är av olika texttyper. I Resource Section finns en guide för användbara strategier, bland annat om hur man blir en bättre talare och skribent, och hur man anpassar sitt språk beroende på situation och mottagare.

I det digitala materialet finns läromedlets övningar i digital, självrättande form för träning av alla glosor och grammatik samt generella språk färdighets övningar. Ljudet till hörövningarna med interaktiva innehållsfrågor finns också här. I e-boken finns även bokens innehåll inspelat med autentiska röster och textföljning.

I det digitala materialet kan var och en söka på innehåll i boken och lägga in anteckningar och eget material, exempelvis i form av webblänkar. För ökad tillgänglighet är läromedlet mobilanpassat, och kan användas på dator, surfplatta eller mobiltelefon. Övnings resultaten sparas och genom dynamisk återkoppling får eleven underlag för att välja att göra om en övning eller gå till nästa. Samtliga övningar kopplas till kunskapskraven genom målformuleringar.

Licensen som ingår i elevpaketet gäller i fyra år och kan ärvas mellan elever.

Solid Gold 2 finns även som digitalt elevpaket och digitalt klasspaket.

Läs mer om Solid Gold på www.studentlitteratur.se/solidgold
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Solid Gold 2 - Elevpaket (Bok + digital produkt)
  2. +
  3. Checkpoint Elevpaket med webbdel - Repetition inför gymnasiekursen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Checkpoint Elevpaket med webbdel - Repetition i... av Eva Hedencrona, Karin Smed-Gerdin, Peter Watcyn-Jones (häftad).

Köp båda 2 för 806

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Solid Gold 2 - Elevpaket (Bok + digital p...