Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Engelska
Antal sidor
380
Utgivningsdatum
2015-08-24
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
245 x 175 x 20 mm
Vikt
955 g
SAB
Fe
ISBN
9789144107806

Solid Gold 2 - Elevpaket (Bok + digital produkt)

(17 röster)
Kartonnage,  Engelska, 2015-08-24
583
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Solid Gold 2, för kursen Engelska 6, är ett utmanande läromedel för elever på studieförberedande program och för studerande inom vuxenutbildningen eller motsvarande. Boken innehåller texter i en mängd olika genrer, en omfattande övningsdel till texterna, en praktisk resursdel i Resource Section, språktränings avsnitten Expand Your Vocabulary och Use of English, samt ordlistor. Texterna är indelade i nio teman, och de är av olika texttyper. I Resource Section finns en guide för användbara strategier, bland annat om hur man blir en bättre talare och skribent, och hur man anpassar sitt språk beroende på situation och mottagare.

I det digitala läromedlet finns övningar i självrättande form för träning av alla glosor och grammatik samt generella språk färdighets övningar. Ljudet till hörövningarna med interaktiva innehållsfrågor finns också här. I e-boken finns även bokens innehåll inspelat med autentiska röster och textföljning. I det digitala läromedlet kan var och en söka på innehåll i boken och lägga in anteckningar och eget material, exempelvis i form av webblänkar. Övnings resultaten sparas och genom dynamisk återkoppling får eleven underlag för att välja att göra om en övning eller gå till nästa. Samtliga övningar kopplas till kunskapskraven genom målformuleringar. Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Solid Gold 2 - Elevpaket (Bok + digital produkt)
  2. +
  3. Solid Gold 2 Key

De som köpt den här boken har ofta också köpt Solid Gold 2 Key av Eva Hedencrona, Karin Smed-Gerdin, Peter Watcyn-Jones (häftad).

Köp båda 2 för 696 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna