Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
206
Utgivningsdatum
2017-08-07
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
223 x 155 x 12 mm
Vikt
306 g
SAB
Qb
ISBN
9789144107929

Nyckeltal : verktyg för att analysera, påverka och utveckla verksamheter

Häftad,  Svenska, 2017-08-07
331
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Nyckeltal - verktyg för att analysera, påverka och utveckla verksam heter handlar om nyckeltal i olika former. Boken fokuserar inte enbart på hur standardiserade nyckeltal beräknas utan tar upp hur nyckeltal kan och bör an passas, hur egna nyckeltal kan konstrueras utifrån verksamhetsbehov och hur nyckeltal bör och inte bör användas i ett företag.
Nyckeltal utgör centrala mätvärden för företag och används för att följa upp och analysera verksamheten. De finns i årsredovisningar och de efterfrågas i företagets interna kommunikation. Denna bok börjar i grunderna men fortsätter bortom skolboksexempel och standardiserade beräkningar. På detta sätt skapas förståelse för hur nyckeltal bör hanteras och ett kritiskt förhållningssätt till standardiserade nyckeltal och styrning med hjälp av nyckeltal. Ett avsnitt i boken hanterar därtill nyckeltal i offentlig verksamhet.
Boken vänder sig främst till studenter i företagsekonomi på universitetsnivå men även till egenföretagare, resultatansvariga för olika verksamhetsgrenar samt ekonomer inom företaget.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nyckeltal : verktyg för att analysera, påverka och utveckla verksamheter
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 580 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christina Öberg

  • Övningsbok i marknadsföring

    Petra Nordberg, Christina Öberg

    Övningsbok i marknadsföring rymmer uppgifter med lösningsförslag som ger studenter möjlighet att öva på innehållet i grund- och fortsättningskurser i marknadsföring.Övningsbok i marknadsföring rymmer uppgifter med lösningsförslag som ger studenter...