Lärande (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
341
Utgivningsdatum
2015-04-27
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur
Översättare
Sten Andersson
Dimensioner
223 x 154 x 17 mm
Vikt
489 g
SAB
Eaac,Doeaa
ISBN
9789144107981
Lärande (häftad)

Lärande

(6 röster)
Häftad Svenska, 2015-04-27
455
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vi lever i ett kunskaps- och informationssamhälle där lärande är  centralt både för den enskilda individen och för samhället. Lärande är en engagerande och kunskapsrik introduktion till både  den traditionella och den allra senaste lärandeforskningen. Den täcker in en rad ämnen av central betydelse för en helhetsförståelse: lärandets förhållande till kroppslighet, självuppfattning, motivation, kompetens utveckling, intelligens, lärstil, kön, livsålder, den moderna hjärnforskningen, undervisningsformer och utbildningspolitik samt skollärande, internetlärande och lärande i arbetslivet.

Den tredje upplagan är uppdaterad med hänsyn till den senaste forskningen på fältet. Lärande innehåller även fördjupade resonemang kring kompetensbegreppet, transformativt lärande, identitet och identitetsutveckling samt konkurrensstatens omfattande förändringar av ramarna för utbildning och lärande.

Boken vänder sig till studenter i pedagogik och inom lärarutbildning samt verksamma lärare och skolledare i kompetensutveckling.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lärande
  2. +
  3. Samverkan kring barn och unga i behov av särskilt stöd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Samverkan kring barn och unga i behov av särski... av Inga-Lill Jakobsson, Marianne Lundgren (häftad).

Köp båda 2 för 816 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Lärande