Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
204
Utgivningsdatum
2015-05-29
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
225 x 152 x 15 mm
Vikt
300 g
ISBN
9789144107998
När ledarskapet krackelerar (häftad)

När ledarskapet krackelerar

Häftad Svenska, 2015-05-29
351

15% rabatt med kod BF22 i kassan

Gäller t.o.m. söndag 27/11 när du handlar för minst 299 kr. Villkor

  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Att utöva ledarskap är ofta svårt. Inte sällan krackelerar eller kull kastas försök att leva upp till tjusiga ledarskapsideal.
Boken skildrar ledarskapsförsök i praktiken och den bökiga verklig heten snarare än ledarskapsfantasier i en perfekt värld. Även om chefer gärna vill se sig som ledare med ambitioner att åstadkomma allt möjligt strategiskt och visionärt så är medarbetare inte alltid lyhörda och mottagliga. Krav på god administration dominerar chefsarbete. Genom att lägga fokus på ledarskap som en process med tänkbara krackeleringspunkter ger boken en mer realistisk bild av ledarskapsförsök. Detta stimulerar ett genomtänkt chefsarbete och ledarskapsförsök som inte bara slutar med magplask.

Boken vänder sig till alla som vill förstå mera om ledarskapsprocesser i både teori och praktik. Den som tvivlar på allt för enkla ledarskaps recept hittar bättre stöd och analysverktyg i sitt ledande i moderna organisationer. De som inte tvivlar finner kanske skäl att tänka om.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. När ledarskapet krackelerar
  2. +
  3. Hur moderna organisationer fungerar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hur moderna organisationer fungerar av Dag Ingvar Jacobsen, Jan Thorsvik (häftad).

Köp båda 2 för 910 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »