Handbok i föräldrasamtal (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
124
Utgivningsdatum
2015-02-13
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
195 x 130 x 7 mm
Vikt
139 g
ISBN
9789144108421
Handbok i föräldrasamtal (häftad)

Handbok i föräldrasamtal

Häftad,  Svenska, 2015-02-13
249
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Stöd och inspiration till föräldrasamtal efterlyses av många som arbetar med barn. Den här boken är i första hand en handbok för lärare, men är användbar i många andra situationer som gäller föräldrakontakter. Många av exemplen skulle med lätt förändring lika väl kunna gälla samtal inom vården eller arbetslivet - de där samtalen som man vet att man borde ha, men gruvar sig lite för. Teoribakgrunden är kortfattad och tydlig och visar hur idéer om system kan bli praktiska verktyg i vardagsarbete kring mänskligt samspel.
Författaren har en smittande tilltro till de möjligheter som finns i att skolpersonal och föräldrar samtalar om aktuella situationer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Handbok i föräldrasamtal
 2. +
 3. Förskollärarens pedagogiska ledarskap

De som köpt den här boken har ofta också köpt Förskollärarens pedagogiska ledarskap av Jonas Stier, Bim Riddersporre (häftad).

Köp båda 2 för 558 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Görel Fred

 • Försonas med din barndom ... och kanske med dina föräldrar

  Görel Fred, Ulrika Hjalmarson Neideman

  Får du alltid dåligt samvete av att prata med din mamma? Känner du dig som en trulig tonåring på släktträffen? Eller tror du att du hade fått en lycklig barndom bara du hade ansträngt dig mer? Många vuxna människor har en komplicerad relation till...

 • Försonas med din barndom

  Görel Fred, Ulrika Hjalmarson Neideman

  ? Får du alltid dåligt samvete av att prata med din mamma? ? Känner du dig som en trulig tonåring på släktträffen? ? Tror du att hade du bara ansträngt dig mer skulle du haft en lycklig barndom? Många människor har en komplicerad relation till sin...