Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
198
Utgivningsdatum
2018-06-29
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
224 x 155 x 10 mm
Vikt
293 g
SAB
Qblbmd
ISBN
9789144108599
Märken och människor : om marknadssymboler som kulturella resurser (häftad)

Märken och människor : om marknadssymboler som kulturella resurser

Häftad,  Svenska, 2018-06-29
426
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vilken roll spelar märken i människors konsumtion? Vad menas med att konsumenter konstruerar sin identitet med hjälp av märken? Kan det skapas gemenskaper kring märken? Finns det ett ökat motstånd mot märken? Detta är exempel på frågeställningar som diskuteras i boken. Den klassiska brand managementlitteraturen betraktar märken som ett sätt för företag att differentiera sina produkter och tjänster. Märken fyller emellertid många fler funktioner. Läsaren presenteras för en rad teorier hämtade från de senaste decenniernas forskning om konsumtionskultur. Den teoretiska grunden ger en god förståelse för hur märken blir betydelsefulla kulturella resurser för konsumenterna.
I denna tredje upplaga har boken genomgående uppdaterats för att avspegla det nuvarande forskningsläget. I synnerhet har avsnitten om autenticitet och märkespolysemi utvecklats. Dessutom har det tillkommit ett nytt kapitel om hur de insikter om märken som boken ger kan integreras med konventionella marknadsundersökningar för att få en mer komplett bild av märkens roll som kulturella resurser.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Märken och människor : om marknadssymboler som kulturella resurser
  2. +
  3. Krisberedskap för alla : en handbok för dig som inte är prepper

De som köpt den här boken har ofta också köpt Krisberedskap för alla : en handbok för dig som... av Miguel Guerrero (inbunden).

Köp båda 2 för 525 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »