Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
198
Utgivningsdatum
2018-06-29
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
224 x 155 x 10 mm
Vikt
293 g
SAB
Qblbmd
ISBN
9789144108599
Märken och människor : om marknadssymboler som kulturella resurser (häftad)

Märken och människor : om marknadssymboler som kulturella resurser

Häftad Svenska, 2018-06-29
310
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vilken roll spelar märken i människors konsumtion? Vad menas med att konsumenter konstruerar sin identitet med hjälp av märken? Kan det skapas gemenskaper kring märken? Finns det ett ökat motstånd mot märken? Detta är exempel på frågeställningar som diskuteras i boken. Den klassiska brand managementlitteraturen betraktar märken som ett sätt för företag att differentiera sina produkter och tjänster. Märken fyller emellertid många fler funktioner. Läsaren presenteras för en rad teorier hämtade från de senaste decenniernas forskning om konsumtionskultur. Den teoretiska grunden ger en god förståelse för hur märken blir betydelsefulla kulturella resurser för konsumenterna.

I denna tredje upplaga har boken genomgående uppdaterats för att avspegla det nuvarande forskningsläget. I synnerhet har avsnitten om autenticitet och märkespolysemi utvecklats. Dessutom har det tillkommit ett nytt kapitel om hur de insikter om märken som boken ger kan integreras med konventionella marknadsundersökningar för att få en mer komplett bild av märkens roll som kulturella resurser.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Märken och människor : om marknadssymboler som kulturella resurser
  2. +
  3. Redovisning : från bokföring till analys (bok + digital produkt)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Redovisning : från bokföring till analys (bok +... av Jan Marton, Niklas Sandell, Anna-Karin Stockenstrand (häftad).

Köp båda 2 för 802 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Märken och människor : om marknadssymbole...