Makt och påverkan - Hur man skaffar sig inflytande på jobbet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
190
Utgivningsdatum
2015-04-23
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
225 x 155 x 10 mm
Vikt
283 g
ISBN
9789144108735
Makt och påverkan - Hur man skaffar sig inflytande på jobbet (häftad)

Makt och påverkan - Hur man skaffar sig inflytande på jobbet

(1 röst)
Häftad Svenska, 2015-04-23

Slutsåld

Makt och påverkan är medel för att uppnå mål. Det utövas överallt och hela tiden där människor kommunicerar. Vi tar alla del i detta spel vare sig vi påverkar själv eller blir påverkade. 

Boken beskriver vad som ger makt och vad makten gör med oss och du får också med dig ett antal metoder som gör att du kan få större genomslag i arbetslivet.

Boken innehåller bland annat: Källor till makt, Vad makten gör med oss, Argumentation, Ge och ta, Inspiration, Hårt mot hårt, Snabba vägar till medgörlighet, Digital påverkan, Motstånd mot påverkan och Behålla eller förlora makt och påverkanskraft.

Makt och påverkan ger inga tips på metoder för hur du ska kunna föra andra bakom ljuset eller på annat sätt dupera folk, utan det är frågan om att kommunicera, verbalt och icke-verbalt, för att öka sina möjligheter att påverka och få genomslag för det man vill.

Boken vänder sig såväl till utbildningar där man diskuterar makt, påverkan och kommunikation som till praktiker som är intresserade av att bli bättre på att kommunicera och påverka.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Makt och påverkan - Hur man skaffar sig i...