Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
237
Utgivningsdatum
2015-08-28
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
225 x 200 x 15 mm
Vikt
616 g
SAB
Qbifd,Ihb
ISBN
9789144108858
Design : process och metod (häftad)

Design : process och metod

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2015-08-28
343
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vad är egentligen design och vad gör en designer? Hur går det till när något ska utvecklas? Varför ser saker och ting ut och fungerar som de gör? Design - process och metod besvarar dessa frågor och väcker intresset för att veta mer om design, designtänkande och innovation.
Design omfattar allt från utforskning av behov och möjligheter, kreativt skapande av alternativa lösningar, till implementering av en ny lösning som bidrar till en bättre vardagssituation för människan. Design - process och metod ger en introduktion till hur designarbete kan organiseras och vilka aspekter som bör tas hänsyn till för att säkerställa meningsfulla och innovativa lösningar.

Boken ger även läsaren underlag och uppslag för att utforska olika alternativa tillvägagångssätt och perspektiv på en specifik designsituation. Design - process och metod är en bok för såväl erfarna som framtida designers, innovatörer, produktutvecklare, tjänstedesigners, utvecklingsledare och andra som är intresserade av utvecklingsprocesser och av att få ökad designförståelse. Använd boken för att få kreativ inspiration och för att kommunicera design med dig själv, med ditt team eller med andra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Design : process och metod. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bästa kursboken jag haft hittills!
    Olivia, 14 maj 2020

    Intressant läsning och konkreta tips på hur man kan använda de olika metoderna. Kan verkligen rekommendera till någon som är intresserad av att utveckla sin kunskap inom user-centered design.

Visa alla 1 recensioner