Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
237
Utgivningsdatum
2015-08-28
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
225 x 200 x 15 mm
Vikt
616 g
SAB
Qbifd,Ihb
ISBN
9789144108858

Design : process och metod

(2 röster)
Häftad, Svenska, 2015-08-28
309 kr
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vad är egentligen design och vad gör en designer? Hur går det till när något ska utvecklas? Varför ser saker och ting ut och fungerar som de gör? Design - process och metod besvarar dessa frågor och väcker intresset för att veta mer om design, designtänkande och innovation.

Design omfattar allt från utforskning av behov och möjligheter, kreativt skapande av alternativa lösningar, till implementering av en ny lösning som bidrar till en bättre vardagssituation för människan. Design - process och metod ger en introduktion till hur designarbete kan organiseras och vilka aspekter som bör tas hänsyn till för att säkerställa meningsfulla och innovativa lösningar. Boken ger även läsaren underlag och uppslag för att utforska olika alternativa tillvägagångssätt och perspektiv på en specifik designsituation.
Design - process och metod är en bok för såväl erfarna som framtida designers, innovatörer, produktutvecklare, tjänstedesigners, utvecklingsledare och andra som är intresserade av utvecklingsprocesser och av att få ökad designförståelse. Använd boken för att få kreativ inspiration och för att kommunicera design med dig själv, med ditt team eller med andra.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Design : process och metod
  2. +
  3. Språk och oförnuft : konstens kunskap, kunskapens konst

De som köpt den här boken har ofta också köpt Språk och oförnuft : konstens kunskap, kunskape... av Lars-Gunnar Bodin, Loulou Cherinet, Åsa Elieson, Helena Granström, Mats Rosengren (häftad).

Köp båda 2 för 499 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Design : process och metod