Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2015-06-25
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
210 x 162 x 15 mm
Vikt
246 g
SAB
Qbf
ISBN
9789144108889
Evidensbaserad HR : från bra till bättre HR-leveranser (häftad)

Evidensbaserad HR : från bra till bättre HR-leveranser

(1 röst)
Häftad Svenska, 2015-06-25
285
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
HR-funktioner har under de senaste åren genomgått en förändring, från att främst ha levererat administrativ service till att leverera strategiskt stöd och ta en mer styrande roll. Denna förändring innebär förutom nya typer av leveranser också nya krav. I synnerhet då allt fler arbetsuppgifter inom administrativ service outsourcas. Begreppet evidensbaserad HR har i internationella sammanhang fått allt mer uppmärksamhet och beskrivs som nästa steg i HR-(r)evolutionen.

Med den här boken får du kunskap om vad ett evidensbaserat förhållningssätt innebär och vad en HR-funktion kan göra för att realisera evidensbaserad HR. I boken presenteras en modell som hjälp på vägen. Du får även förslag på vad HR-funktionen kan göra för att synliggöra sina leveranser, hur du kan använda statistiska analyser i HR-arbetet och vad du behöver tänka på när du ska utvärdera HR-leveranser. Boken Evidensbaserad HR riktar sig dels till studenter inom personal- och arbetslivsvetenskapliga program, dels till anställda inom HR-funktioner. Boken är också läsvärd och användbar för chefer på olika nivåer som har kontakt med en HR-funktion.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Evidensbaserad HR : från bra till bättre HR-leveranser
  2. +
  3. Värdeskapande HR-ledning : så utvecklar du mänskliga resurser utifrån verksamhetens behov

De som köpt den här boken har ofta också köpt Värdeskapande HR-ledning : så utvecklar du mäns... av Ann C Schødt (häftad).

Köp båda 2 för 703 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna