Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
396
Utgivningsdatum
2015-08-07
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
230 x 170 x 20 mm
Vikt
817 g
ISBN
9789144109169
Bygga hus - Illustrerad bygglära (häftad)

Bygga hus - Illustrerad bygglära

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2015-08-07
371
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Julklapp? Beställ boken senast torsdag 21 december kl. 13:00 med "Snabb frakt" för leverans innan julafton - Läs mer
Husbyggandet står i dag inför nya utmaningar. Det räcker inte längre att "bara" bygga konstruktionsmässigt hållbart - så att husen inte rasar ihop - utan man måste även bygga såväl ekonomiskt som ekologiskt och socialt hållbart. Bygga hus - illustrerad bygglära är en konkret och praktisk guide till ett hållbart byggande, med fokus på de metoder som är fuktsäkra, energieffektiva och håller hög kvalitet. Boken är ett fundament för god arkitektur.

I denna andra upplaga har boken utökats med nya kapitel om dörrar och trappor, och kapitlen om fönster och kök/badrum har omarbetats och kompletterats. Dessutom har boken uppdaterats med aktuella uppgifter.
Bygga hus - illustrerad bygglära kan användas i såväl undervisning som dagligt projekteringsarbete. Den vänder sig till yrkesverksamma ingenjörer och arkitekter som snabbt och enkelt behöver information, men även till andra yrkesgrupper som behöver kunna kommunicera med byggfolk. Boken riktar sig också till studenter inom alla de ämnen där en modern bygglära ingår i utbildningen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bygga hus - Illustrerad bygglära
  2. +
  3. Makroekonomi (bok med eLabb)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Makroekonomi (bok med eLabb) av Lars Calmfors, Harry Flam, John Hassler, Per Krusell (häftad).

Köp båda 2 för 980

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bygga hus - Illustrerad bygglära. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Övergripande
    menantol (Lund), 12 oktober 2015

    Mycket bra för studerande/nyexade i bygg/arkitekt/konstruktörsbranschen. Övergripande och lättförståeligt om husbyggandet. Inte mycket caddat, mest blyertsritningar. Söker man detaljer finns det inte i överflöd utan mest principer kring byggandet.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Bygga hus - Illustrerad bygglära