Språkporten 1, 2, 3 Digitalt klasspaket (Digital produkt) - Svenska som andraspråk 1, 2 och 3
Fler böcker inom
Format
Övrigt
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-03-26
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
ISBN
9789144109206
Språkporten 1, 2, 3 Digitalt klasspaket (Digital produkt) - Svenska som andraspråk 1, 2 och 3

Språkporten 1, 2, 3 Digitalt klasspaket (Digital produkt) - Svenska som andraspråk 1, 2 och 3

Övrigt Svenska, 2015-03-26
5020
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Språkporten täcker kurserna Svenska som andraspråk 1, 2 och 3. Hela boken har bearbetats och kompletterats för att passa de nya kursplanerna för Svenska som andraspråk. 

Språkportens lite längre och svårare sakprosa gör det möjligt att utveckla elevernas förmåga att använda svenska språket på en högre nivå.

Språkporten, Svenska som andraspråk 1, 2 och 3 består av en omfattande digital del som hjälper eleverna att träna på egen hand i sin egen takt och lättare nå sina mål. I denna digitala bok finns möjligheter att träna ordkunskap, hörförståelse, ordbildning och grammatik. Alla texter finns inlästa så att man kan läsa och lyssna samtidigt. Förutom bokens alla ord kan man arbeta vidare i ett extra ordträningsprogram - Öva främmande ord. Här tränas 840 vanligt förekommande främmande ord!

Språkporten vänder sig till studerande på ungdomsgymnasiet, vuxenutbildningen, bildningsförbunden och högskolan, som vill uppnå nivå C1 och C2 på den europeiska språkskalan, CEFR. 

Språkporten - Digitalt klasspaket säljs som klasslicens (upp till 30 användare) och är giltig ett år från aktiveringsdatum.

I våra digitala läromedel kan du alltid söka i innehållet. Du kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten som sparas automatiskt och som enkelt kan samlas ihop och skrivas ut. I samband med köp får du ett e-postmeddelande med instruktioner samt en unik aktiveringskod. Produkten har en begränsad användningsperiod (ett år från aktiveringsdatum).

Språkporten finns även som digitalt elevpaket.
Visa hela texten

Kundrecensioner