Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
216
Utgivningsdatum
2015-10-23
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
220 x 155 x 10 mm
Vikt
445 g
SAB
Qb
ISBN
9789144109220
Kvalitetsutveckling (häftad)

Kvalitetsutveckling

Häftad Svenska, 2015-10-23
333
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kan levereras innan jul!
Hög kvalitet på process- och produktutveckling är grundläggande i en organisation, men det krävs ytterligare en talang för att nå framgång - att sträva efter ständiga förbättringar. I en framgångsrik organisation är ledningen öppen för kvalitetsidéer och förbättringsprogram, vilket är en förutsättning för att också lyckas genomföra dem.

I Kvalitetsutveckling behandlar författarna ämnen som riskhantering, ledningsmodeller, tjänstekvalitet, kund- och leverantörspartnerskap, utvärdering och revision mot bakgrund av de senaste årens teknik- och samhällsutveckling. Även kvalitetsprofessionens uppdrag, roller och utmaningar har fått ett eget kapitel i boken. Därigenom fylls en lucka i den svenska facklitteraturen.

Boken är skriven för kvalitetsprofessionella, beslutsfattare och ledare inom både den privata och offentliga sektorn, men passar även den som studerar kvalitet och angränsande ämnen på akademisk nivå. Boken har sin tyngdpunkt i praktiska tillämpningar som delvis har kompletterats med viss teoretisk bakgrund.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kvalitetsutveckling
  2. +
  3. Nå in. Nå fram. Få igenom - medveten kommuniktion på jobbet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nå in. Nå fram. Få igenom - medveten kommunikti... av Ami Hemviken (häftad).

Köp båda 2 för 642 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna