Interkulturella perspektiv : pedagogik i mångkulturella lärandemiljöer (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
281
Utgivningsdatum
2016-08-23
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
223 x 152 x 17 mm
Vikt
418 g
SAB
Em
ISBN
9789144109732
Interkulturella perspektiv : pedagogik i mångkulturella lärandemiljöer (häftad)

Interkulturella perspektiv : pedagogik i mångkulturella lärandemiljöer

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2016-08-23
417
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Inom utbildning och pedagogik blir interkulturella frågeställningar allt viktigare. Hur förhåller vi oss till mångkulturalitet? Hur hanterar vi skillnader och likheter av olika slag?
I denna helt reviderade andra upplaga av Interkulturella perspektiv presenteras såväl nya teoretiska perspektiv som aktuella forskningsresultat. Författarna beskriver och analyserar hur vi konstruerar likheter och skillnader, hur vi kan utveckla en förmåga att lära av det främmande som finns både hos oss själva och hos den Andre. Interkulturella perspektiv är helt enkelt nödvändiga för att vi i pedagogiska sammanhang ska kunna förstå och förhålla oss till vår egen globaliserade och mångkulturella värld av i dag.
Interkulturella perspektiv är avsedd som kurslitteratur vid lärarutbildningar samt vid andra pedagogiska utbildningar på universitet och högskola. Den är också lämplig som litteratur vid fortbildning av lärare, pedagoger och skolledare samt vänder sig till alla som är intresserade av postmoderna pedagogiska frågor i mångkulturella lärandemiljöer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Interkulturella perspektiv : pedagogik i mångkulturella lärandemiljöer
  2. +
  3. Specialpedagogiska aspekter på förskola och skola

De som köpt den här boken har ofta också köpt Specialpedagogiska aspekter på förskola och skola av Kristian Lutz (häftad).

Köp båda 2 för 776 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Interkulturella perspektiv : pedagogik i mångkulturella lärandemiljöer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. För akademisk
    Christian Thomasson, 17 juli 2017

    Inte alls i min smak. För akademisk, torrt språk, invecklad... Ger inte speciellt mycket... Dessutom lite mer illustrationer hade varit önskvärt

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna