Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2017-11-24
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Hallberg Olsson, Christina (förf.) / Karlsson, Marina (förf.) / Lundin, Mari (förf.) / Nilsson, Pia (förf.) / Snygg, Josefin (förf.) / Dahlbeck, Per (red.) / Lindgren, Therese (red.)
Dimensioner
220 x 150 x 10 mm
Vikt
290 g
ISBN
9789144110202
Förskola för kvalitet och meningsskapande (häftad)

Förskola för kvalitet och meningsskapande

Häftad Svenska, 2017-11-24
342

15% rabatt med kod CM22 i kassan

Gäller endast idag 28/11 när du handlar för minst 299 kr. Villkor

  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Förskoleverksamheten ska enligt skollagen vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Dessa ses som grundvalarna för en förskola med hög kvalitet, men vad det innebär i den dagliga verksamheten är inte alltid helt tydligt. I bokens olika texter, skrivna av pedagoger och chefer från fem olika förskolechefsområden i Malmö, undersöks just detta. I sina redo görelser för/beskrivningar av hur man organiserar för kvalitet i för skolan betonar författarna vikten av att planera för en verksamhet som också värnar om lust, reflektion och meningsskapande för alla i förskolan. Här utgår man från barnens nyfikenhet, frågor och intressen utifrån en gemensam övertygelse om att varje barn har rätt att synas och därmed bidra till den pedagogiska verksamhetens utveckling.

Boken kan med fördel användas i grundutbildning av förskollärare, i rektorsutbildning och som underlag för utveckling av förskoleverksamhet samt för förskollärares och förskolechefers kompetensutveckling. Den är också angelägen för politiker, tjänstemän och vårdnads havare intresserade av förskoleverksamhet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Förskola för kvalitet och meningsskapande
  2. +
  3. Systematiskt kvalitetsarbete i förskola, skola och fritidshem : strategier och metoder

De som köpt den här boken har ofta också köpt Systematiskt kvalitetsarbete i förskola, skola ... av Jan Håkansson (häftad).

Köp båda 2 för 732 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »