Format
Häftad
Språk
Danska
Antal sidor
292
Utgivningsdatum
2017-01-16
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
223 x 156 x 15 mm
Vikt
419 g
SAB
Fda
ISBN
9789144110646
Dansk : nabosprog og fremmedsprog (häftad)

Dansk : nabosprog og fremmedsprog

(1 röst)
Häftad Danska, 2017-01-16
253
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Af geografiske, kulturelle og sproghistoriske årsager har der været en tilbøjelighed til at betragte dansk og svensk som nabosprog. Det er der gode grunde til. Både dansk og svensk tilhører den nordiske sprogstamme, og helt frem til middelalderen har der været tale om et temmelig ensartet dialektområde, hvor svenske og danske købmænd udmærket kunne handle med hinanden. Men siden 1200-1300-tallet har sprogene bevæget sig længere og længere væk fra hinanden.
Spørgsmålet melder sig, om dansk og svensk er i færd med at gå fra at være nabosprog til at være fremmedsprog, selv om de to sprog stadigvæk besidder mange ligheder. I en nutidig, multietnisk og globaliseret verden er dansk ikke nødvendigvis et nabosprog, du burde forstå, men måske snarere et fremmedsprog, der er let at lære. Det er på den baggrund, bogen du har i hænderne, er blevet til.
Dansk - nabosprog og fremmedsprog henvender sig primært til dig, som kan svensk og studerer dansk på en højere læreanstalt i Sverige. Bogen behandler den svære danske udtale, den danske grammatik, det danske ordforråd og den danske sproghistorie. Løbende bliver der foretaget relevante sammenligninger med svensk.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Dansk : nabosprog og fremmedsprog
  2. +
  3. NE:s danska fickordbok - Dansk-svensk/Svensk-dansk 28 000 ord och fraser

De som köpt den här boken har ofta också köpt NE:s danska fickordbok - Dansk-svensk/Svensk-da... (häftad).

Köp båda 2 för 382 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Robert Zola Christensen

  • Ballongförbud

    Robert Zola Christensen

    I Ballongförbud krockar danskt temperament och svensk ordning, svensk konsensuskultur och dansk "det ordnar sig"-attityd. Det smäller rätt bra och resultatet är lika underhållande som tankeväckande. Den manlige huvudpersonen - en dansk l...

Bloggat om Dansk : nabosprog og fremmedsprog