Forma svenskan Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Grammatiska övningar i svenska som andraspråk (häftad)
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
179
Utgivningsdatum
2016-03-17
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
298 x 210 x 13 mm
Vikt
591 g
SAB
Fc.062
ISBN
9789144110721
Forma svenskan Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Grammatiska övningar i svenska som andraspråk (häftad)

Forma svenskan Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Grammatiska övningar i svenska som andraspråk

(13 röster)
Häftad Svenska, 2016-03-17
327
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Forma svenskan är en komplett grammatikövningsbok som kan användas självständigt eller tillsammans med annan kurslitteratur. Boken ger kunskap om språkets byggstenar och tränar färdigheter i att hantera svenska språket grammatiskt. Den lämpar sig att använda på Svenska som andraspråk på grundläggande nivå till och med gymnasienivå, kurs 1 och 2. 
I Forma svenskan sätts övningarna in i ett relevant sammanhang, som exemplifierar grammatikens regler, befäster redan inhämtade kunskaper och utvidgar dem till nya insikter. Övningarna har ett innehåll som lockar till lärande och lämpar sig för såväl individuellt lärande som samarbete i grupp, eller klassgenomgång och uppföljning. 

Digitalt läromedel
De digitala övningar som ingår i läromedlet kan göras om och om igen för att nöta in, befästa och repetera. Både för att träna in grundläggande former och utmana tanken i mer komplexa situationer. De digitala övningarna är självrättande och stimulerar eleverna till att träna på egen hand. 

Elevbok
Forma svenskan är en heltäckande fakta- och övningsbok i svensk grammatik avsedd för undervisning i svenska som andraspråk. Boken är anpassad för GRNSVA2, SVASVA01, SVASVA02 och riktar sig till elever på gymnasiet, Sva G Komvux, bildningsförbundens kurser samt högskolans kurser och motsvarar B2 på den europeiska språkskalan, GERS.
Det är en grammatikbok som ger både upptäckarglädje och stöd i det nödvändiga nötandet för att befästa kunskap. Och en bok som jag själv gärna jobbar med tillsammans med elever."
Lasse Svensson, bokens författare
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Forma svenskan Elevpaket - Digitalt + Tryckt - Grammatiska övningar i svenska som andraspråk
 2. +
 3. Språkporten 1, 2, 3 - Elevpaket (Bok + digital produkt) - Svenska som andraspråk 1,2 och 3

De som köpt den här boken har ofta också köpt Språkporten 1, 2, 3 - Elevpaket (Bok + digital ... av Monika Åström (häftad).

Köp båda 2 för 807 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lasse Svensson

 • Resa till enhet

  Olle Alkholm, Sofia Camnerin, Lasse Svensson, Christina Larsson

  I boken Resa till enhet berättar Equmeniakyrkans tre kyrkoledare om vad de ser som den nya kyrkans största utmaningar och möjligheter - lokalt, regionalt och nationellt - och hur det avspeglar sig i kyrkans verksamhet. Equmeniakyrkans vision En ky...

 • Forma svenskan Lärarpaket

  Lasse Svensson

  I Lärarhandledningen ges presentationer av grammatiska moment i ett lite vidare perspektiv och med fler aspekter än i huvudboken Forma svenskan. De extra övningarna i lärarmaterialet har en mer komplex språklig nivå och ett ordförråd anpassat för ...

Bloggat om Forma svenskan Elevpaket - Digitalt + Try...