Ingår i kampanjer:
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
456
Utgivningsdatum
2016-08-16
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
250 x 180 x 29 mm
Vikt
990 g
SAB
Qbkc
ISBN
9789144110776
Logistik : läran om effektiva materialflöden (häftad)

Logistik : läran om effektiva materialflöden

(1 röst)
Häftad Svenska, 2016-08-16
446
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Denna grundläggande lärobok tar ett helhetsgrepp på ämnes området logistik. Den förklarar logistikens spelregler och hur effektiva och miljövänliga materialflöden i försörjningskedjor påverkar företagets konkurrenskraft. Strategier, metoder och informationssystem för inköp, materialförsörjning, produktion och distribution, liksom materialhantering och godstransporter, behandlas.

Bokens innehåll kan direkt överföras i praktisk tillämpning. Den innehåller avsnitt om praktiska hjälpmedel för logistikutveckling. Förklarande räkneexempel och flera praktikfall finns i anslutning till teoridelarna. Varje kapitel avslutas med diskussionsfrågor och kapitel med räkneuppgifter avslutas också med räkneuppgifter med full ständiga lösningar.
Boken är anpassad för grundläggande logistikutbildningar, både vid högskolor och universitet, och för yrkes- och vidareutbildning. Till boken hör praktikfallet Verktygsdistributören där bokens olika delar används för att analysera och förbättra ett företags logistik upplägg.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Logistik : läran om effektiva materialflöden
  2. +
  3. Modern logistik - för ökad lönsamhet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Modern logistik - för ökad lönsamhet av Björn Oskarsson, Håkan Aronsson, Bengt Ekdahl (häftad).

Köp båda 2 för 832 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Logistik : läran om effektiva materialflöden