Connect 2 Lärarpaket - Digitalt + Tryckt (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
366
Utgivningsdatum
2017-01-26
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
314 x 257 x 45 mm
Vikt
1571 g
SAB
Fe
ISBN
9789144111124
Connect 2 Lärarpaket - Digitalt + Tryckt (häftad)

Connect 2 Lärarpaket - Digitalt + Tryckt

Häftad Svenska, 2017-01-26
1647
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Beställ boken senast tisdag 17 december kl. 21:30 för leverans innan julafton
Lärarpaketet till Connect 2 består av digitala resurser och en tryckt lärarhandledning med 366 sidor. De digitala resurserna nås via aktiveringskoder som finns i den tryckta lärarhandledningen. Tre koder ingår i varje lärarhandledning, så att tre lärare får tillgång till allt innehåll i digitalt format samt det digitala elevpaketet Connect 2.

I förordet förklarar författaren tankarna bakom läromedlet och presenterar metodiska resonemang och tips för undervisningen. Här finns en beskrivning av hur de olika komponenterna är tänkta att samspela, en manual till det digitala läromedlet, ett stort urval extra uppgifter i form av kopieringsunderlag (Additional Material), hörövningsmanus samt facit till Workbook och extrauppgifterna i lärarpaketet.

Chapter Checks finns för varje kapitel så att man kan använda ett kortare prov för att testa förståelsen innan man går vidare till nästa kapitel. General Tests testar både de fyra färdigheterna såväl som moment ur Textbook och Workbook. Till varje prov finns två hörförståelseuppgifter. Testen kan med fördel användas som övning inför det nationella provet.

Hela innehållet i den tryckta lärarhandledningen finns i de digitala resurserna, där man kan ladda ner Additional Material, Chapter Checks och General Tests. Där finns också ljudet till General Tests, samt tillgång till hela det digitala elevpaketet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Connect 2 Lärarpaket - Digitalt + Tryckt
  2. +
  3. Du förstår! Lärarpaket - Digitalt + Tryckt - Sfi för nybörjare Sfi C

De som köpt den här boken har ofta också köpt Du förstår! Lärarpaket - Digitalt + Tryckt - Sf... av Annevi Pihlsgård, Ann-Kristin Andersson, Eva Ferm (häftad).

Köp båda 2 för 2960 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Connect 2 Lärarpaket - Digitalt + Tryckt